Posten fixar

Jag gick och surrade med dem innan jobbet och de hade visst råkat sortera fel. Så efter klockan 17:00 fick jag hämta paketet på Posten istället, lyx! Så jag har dem här nu och de är fina som sjutton ska ni veta! Passar hur bra som helst så jag är så nöjd som man bara kan bli.

Ellerjosåatteh, det gick kalas på jobbet idag också och det mesta är kul och bara kul. Men jag tänker för mycket och det är inte kul. Existentiella (jobbigt ord, var tvungen att SAOL:a det) frågor och jag kom en sak igår. Innan har det alltid var "när skolan, sommarjobbet, aupairjobbet eller arbetslösheten slutar". Nu är det ingenting, alltså inga mål inom det närmare året. Ungefär som att man springer en snitslad stig och snitslarna tar slut. Man vill fortsätta springa men har ingen väg som man "ska" ta. Det var den bästa liknelsen jag kunde komma på. Men jag har inte kommit fram till huruvida det är bra eller dåligt. Mest konstigt. Men i framtiden blir jag tillfreds, det är jag säker på!

Men tills dess? Mja, får väl ta det lite pö om pö. En vecka i taget och sluta vara rastlös kanske. Kan vara en bra start. Och bota min halsonta som jag har. (Är halsonta ett ord?)

Ta ta!

Varför?

Mjora, mina skor har kommit. Till Skultorp! Det är några kilometer utanför stan medan jag har minst två utlämningsställen inom 1 km från där jag bor.

Jag ställer följande frågor till posten:

1. Vore det inte mer miljönvänligt att skicka till det närmaste stället, jag måste ju på något vis ta mig dit nu. Hade det varit inne i stan hade jag bara kunnat traska dit.
2. Varför har allt annat som jag beställt kommit till inne i stan?
3. Om jag bor i Skövde, varför skickar ni det till Skultorp?

Förlåt, jag vill inte vara genomnegativ och en obotlig pessemist.
Men alltså, det är ingen rim och reson i postens val av utlämningsställe helt enkelt. Faktiskt. Jag ska förresten in till posten nu och posta lite grejer, ska passa på att fråga snällt varför det är så. Urbota skitdumt ju.

Ta ta och jag är glad ändå!

Veckans planering

Det här veckan kommer att gå fort, tror jag.

Måndag
: Hämta ut mina nya skor! Det var i Jönköping 00:13 inatt, påväg hit. Kanske kan hämta dem innan jobbet? Eller på någon rast.

Tisdag: Jag får nog mitt nya hår. Så efter jobbet blir det fläta ur, färga och fläta in. Jag har dessutom redan sett bild på det, det är fin-fin-fint! Kommer att bli asbra!

Onsdag: Tjänstledigt hela dagen, ska tatuera mig 13:00. Bestämma mig för motiv idag (jag kommer på att skjuta upp görandet av den jag tänkte göra först. Tar bara någon annan i ordningen som jag vill ha.) Alltså, det är inget oj-jag-måste-komma-på-något-nu, i så fall hade jag avbokat tiden.

Torsdag: Bara för att det är torsdag. Blir lite hejdå och så då också.

Fredag: Jobb och bara ta det lugnt.

Lördag: Jag ska fixa smink och hår till Saras bröllop. Fest på kvällen (?), blir lugnt oavsett.

Söndag: Kanske hänga med min syster (jag måste prata med dig Pet, det har kört ihop sig på lördagen!)

Ta ta!

God eftermiddag

Hej och hå. Jag har hunnit vakna, snooza om, vakna igen, stigit upp, ätit leftovers till frukost, läst alla möjliga bloggar, provat mitt nya smink från MUS och dragit upp spjälgardinerna (OBS viktigt, ibland glömmer jag att göra det på hela dagen av någon suspekt anledning. Spjälgardin = persienn, enligt SAOL).

Nu ska jag fortsätta med att se på mina filmer
och fläta om lite dreads.

Ta ta ta!

En litet appropå

När jag gick ut på balkongen nyss så såg jag sammanfattningen av dylika arrangemang som Matfestivalen. Det är som alla andra "högtider". Alla får supa och leva jävel bara för att och som jag fattat det så är det mycket fulla ungdomar under 18 år, ett bra tillfälle för första fyllan. Hela Skövde är alltså alkoholiserat för några timmar. Vad såg jag då? Först en tjej som satt och grät, jag hörde ett killgäng som "ööÖÖÖÖÖÖ!!!ÖöööÖÖÖ!" nivet, någon som juckade/hoppade/lekte Star Wars?, en taxibil, misär, brutna förtroenden, oskulder som förloras för tidigt och på fel grunder, lögner, ställen som tar in så många som möjligt för att enbart tjäna pengar, folk som festar för att "de måste", en evig konsumtionscirkel och sist men inte minst en enorm bakisångest imorgon då folk fattar att man faktiskt måste stå för det man gör. (Okej, jag såg inte allt bildligt talat, men ni fattar).

Som en kollektiv sörja liksom.

Men jag ska inte bara gnälla
, fast det märks kanske att jag inte gillar sådanahära saker? Det är delsvis därför jag valde att stanna hemma. Lika bra att istället för att vara irriterad på plats, slippa bli irriterad hemma med Will Smith. Nä, tacka vet jag en halvtom krog eller en ball hemmafest för att man verkligen vill umgås och ha roligt och inte något uppstyrt bara för att. Halvdant räcker inte.

Ta ta!

Vadan detta?

Jag satt och snyftade lite i slutet av Seven Pounds (sevärd!) och kände mig lagomt brudig när jag helt plötsligt fick en panikhosta? Sen började jag känna mig sjuk dessutom, typiska förkylningsgrejer som ont i kropp (axlarna brukar det vara), kliar/gör ont i öronen och en himla massa hosta. Men jag snorar inte så jag förstår inte dagens åkomma så mycket faktiskt. Men en bra sak är ju att jag inte alls är på kalas ikväll, hade kanske kunnat bli värre då. Så nu ska jag ta en ipren och krypa ner i sängen med en god bok istället. Förstår bara inte hur jag kunnat bli sjuk så snabbt, kände mig tiptop tidigare idag och hade ingen aning alls om att jag var krasslig.

I alla fall.
Min svensson-grej sket sig. Chips och dipp är inte min grej. Så känner någon för leftovers så är det bara att komma förbi.

Ta ta for the day

Rorschach

Vad ser ni om ni tittar på det inringade molnet? Dessa moln, tre fyra stycken, uppenbarade sig på himlen när jag och min vän Lollo åkte till Hjo förra helgen.

I mitt huvud så ser det antingen ut som en stridsvagn eller ett manligt kön. Jag är dock osäker på huruvida ni uppfattar bilden och vill inte störa era tankar med mina. Men när ni tittade på den, vad var det första ni tänkte på då? Jag vill bara veta om jag är ensam eller inte.

Ta ta!


Det bästa av rus

Först så kilade jag ner till stan och hängde med Rikard, Madde och Dennis. Vi åkte karusell och jag blev som ett litet barn på nyss - såklart. Det är så jäkla kul! Efter det hyrde jag lite film, handlade mat och tog en sväng förbi Make Up Store som har nyöppnat i Commerce. Lycka i renaste form. Jag köpte foundation och en ögonskugga.

Hursom, nu är det bara myskväll och inget annat.

Ta ta for now

Eureka!

Det var full rulle igår. Först så for jag hem och åt efter jobbet. Mötte upp Anna och vi mötte sedan upp LUF:are och surrade en stund. Sedan hämtade vi öl och drog på förfest och sedan till Krikelin. Men det var fredag, jag var trött och det var alldeles för mycket folk så jag gick hem 00:50 och det var jäkligt najs! Vaknade vid 11-snåret i morse av att mamma väckte mig och jag känner mig som en komplett människa, inte alls farligt sliten sedan igår.

Hursom, ikväll blir det lugnt. Jag tänker kila ner till stan, kolla in festivalen lite och sedan hyra lite film och ta det lugnt ikväll. Tror till och med att jag ska köpa chips och dip!? Jag kommer inte ihåg sist jag åt det, så det ska bli spännande att känns sig lite som en Svensson.

Ta ta!

En tanke som slant

Mkay, jag har filosoferat om att jag är halvvuxen och bör spara så mycket pengar som möjligt och tänka på ditten och datten. Men sen började jag tänka om, varför skulle jag det? Det är väl nu, när jag är så singel som man bara kan bli som jag kan just göra just de sakerna som kanske inte är möjligt senare i livet? (Lägg till då hur jag bor och att jag har ett jobb. ) Leva fan (i positiv bemärkelse) och göra precis som jag vill. Och pengar kan vara bra att spara, mjodå, men nu kan jag passa på att lägga ner extra mycket pengar på mina intressen för sedan kanske det inte går i lika hög utsträckning? Och det kanske ger mig enormt mycket nu som rentav kan ge pengar i framtiden? Jag måste inte spara varenda krona bara för att jag kan.

Alltså göra precis som jag vill. Som jag valde bort öl ikväll för att jag ville komma hem, ta det lugnt och vara pigg i morgon. Likasom jag väljer att festa en hel helg - bara för att jag kan och möjligtvis vill? Näe ni, nytt tema på livet framför - att leva det. Precis som jag vill. Lika bra att passa på.

Ta ta!

Jag vill, jag kan, jag ska (har redan gjort)



Hur länge har jag inte letat efter de perfekta kängorna? Kriterierna har varit följande. De ska vara höga (nå till under knäna), vara svarta, utan klack och gärna ha en dragkedja så att man slipper snöra. Den som letar den finner!

Hittade dessa via ett forum och inhandlade de på Brandos. Priset låg på kring 1900 kr, men jag har råd och de här skorna kan jag ha året om, till och med hemma i norr! Bara att packa in med ett par tjocksockar. Näe ni, det var kärlek vid första ögonkastet och om jag har tur så kommer de i morgon, annars på måndag. Hoppas bara att de passar! Dr Martens som jag provat förut har känts lite små i storlekarna, i alla fall de jag provade för ett par veckor sedan. Så ja, meant to be eller så är jag bara filosofisk. Men jag älskar dem!

Ta ta for now


Snabb update

Var tog tiden vägen?

Å det senaste har jag hunnit med en del, mest reflektioner och grejer. Men just idag så har jag städat lite, diskat och håller på att steka kyckling. Sen ska jag duscha och se fram emot en grym dag på jobbet!

Sedan i helgen är det ju matfestival och om jag känner mig själv rätt så blir det kanske lite sisådär med uppdateringarna. Men innan den är fredag så ska jag gå en promenad med Anna när jag slutat jobbet.

Ta ta!

Nya tider, nya planer!

Jag har pratat med min chef och tänker gå ner till 80% i arbetstid från och med 1:a oktober, mest bara för att jag kan. Det ordnar sig helt klart ekonomiskt ändå och det är ett av få jobb som man kan ha och faktiskt göra så så det är precis bara lyx! I framtiden kommer jag alltså att vara ledig onsdagar, skönt med ett avbrott mitt i veckan.

Hursom, vad ska jag göra på min lediga tid? Det har jag redan bestämt serni. Jag tänker plugga! Det finns massor av internetbaserade kurser som man kan läsa och jag hittade en 30-poängskurs om mode som jag tyckte att jag ska börja med. Mer om den finns att läsa här. Såatteh, det blir jobb och plugg, plugg och jobb. Men jag ser framemot det! För det första så är det apkul att lära sig nya saker och så är det ett ämne som jag nog inte kommer att ha några problem med. Jag kanske inte ser så modeinriktad ut men jag håller mig ändå ajour med verkligheten.

Så det ska faktiskt bli väldigt väldigt roligt!
Och om jag får mersmak så finns det senare en kurs om webdesign (hur man gör hemsidor och grejer) som är på 7,5 poäng som jag också blev lite intresserad av - när jag är klar med denna vill säga. Och sen så har det ju aldrig skadat att ha lite högskolepoäng i bakfickan samtidigt som det ska bli roligt att "prova på" att plugga lite.

Tjoho, det blir kul!
Ta ta for now.

Tisdag?

Den här dagen har känts som en vecka lång, på ett bra sätt. Har hunnit med massor! Först så var det den bekanta frukosten på Rådhuset med Lollo. Efter det så kilade vi lite i affärerna och jag köpte lite bra-att-ha-grejor. Sedan var det pitstop på Pressbyrån för lunchinhandling, hann inte göra något i morse. Och deras räkor- och couscoussallad var inte så dålig faktiskt, helt klart funktionsduglig. Sen så jobb som det anstår en arbetande kvinna och nu är jag hemma. Finally. Men eftersom dagen varit så lång så känns det snarare som att det är torsdagkväll nu, men så var det ju inte.

Ta ta for now

Asnajs igen ju!

Ooh, vilken dag! Full rulle och massor att göra på jobbet. Nu är jag dock hemma och hur trött som helst så jag ska mest bara sova. Har knappat in räkningarna på internetbanken så att det är gjort också.

I morgon ska jag mest bara stiga upp, ska nämligen äta frukost med Lollo på Rådhustorget 09:30. Sedan väntar nog lite shopping/tittning. Jag vet ett par saker jag måste titta efter. Sen är det jobb igen och sen, ptja, tisdagkväll?

Night!
Ta ta

Tacksamt

Jag gick och la mig och somnade vid 01:00 - snåret i går, vaknade pigg och utvilad 08:13. Det är tacksamt och bra, har en massa tid att göra grejer på nu!

Har kommit på en sak angående klockan också. Jag får köpa den om jag säljer en massa saker på tradera. Alltså, jag är bra på att köpa saker men inte lika bra på att använda allt. Så är skall säljas. Och det är väl en bra deal? In med det nya, ut med det gamla. Jag ska sikta på 1000 - 1500 inkomst på tradera innan det är "okej" att köpa klockan.

Ta ta for now!

Ett litet inhopp



Lite rosa som sagt. Skulle vilja kalla det kladd också. Men jag gillar dregglet.

Ta ta n' night


Spontantripp



Efter att jag sminkat Sara och fixat hennes hår (den blev så jävla bra!) så liftade jag och Lollo med henne tillbaka till Hjo. Där mötte vi upp Lollos kamrat och vi satt i 1½ timma i Hjo's kyrka och lyssnade på rysk klassisk pianomusik. En del (ett stycke?!) var 40 minuter långt, riktigt kultiverat alltså. Men han var duktig den pianisten, inte tal om annat. Efter det så åkte vi tillbaka till Skövde och åt middag på Max, sen middag då. Men det var på tiden ändå, åt frukost i morse och sedan glömde jag (?) äta. Var alltså duktigt hungrig. Nu är jag mer duktigt mätt och tänker njuta av att det fortfarande är söndag.

Ta ta for the day


Logik efterlyses



Kreativitet som stör. Jag kan inte bestämma mig för varför jag ritade en förbannad femåring som dregglar på en klubba och som dessutom är i skelettform. Men jag gillar't, tänk er lite rosa i den.

Ta ta ta ra ta

Eko?



Hm, dags att handla kanske? Annars går det säkert att göra något gott med äpplen, tomat och kravmärkt pressad citron. Men först ska jag fixa på Sara som anländer om en halvtimma eller något.

Ra ta ta

Spår 11

Godmorgon!

Jag sitter här i mitt palats
, är nyäten och nykaffedrucken och lyssnar på BNO. I alla fall. Planen idag är många. Jag ska packa upp mer först och främst. Sen kommer Sara från jobbet hit. Hon ska gifta sig om två veckor och jag ska fixa hår och smink på kvinnan. Det ska bli otroligt roligt! Så idag ska vi prova, ta tid och se vad hon ska ha för något. Sen skulle jag nog pilla med Lollos hår litegrann tror jag.

Det här bli en bra dag!


Ta ta for now

Dolce och grabbarna

Hallå! Jag har inte bloggat på ett tag då det helt har fallit i glömska. Men nåväl, jag kom ju ihåg det nu i alla fall! Ska dock alldeles snart kojsa ner mig och sova, har spenderat kvällen med att plocka upp tre banankartonger som snälla Petten och Kotronella tog med sig åt mig nu när de var hemma.

Har dessutom hittat den nördigaste och ballaste
och bästa klockan någonsin. Mitt liv känns som vanligt inte komplett utan den. Men smakar det så kostar det och 2500:- för en klocka. Ja? Nej? Någon som har en åsikt? Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka eller tro när det är en sån vanlig pryl. Det är dock en D&G, kanske därför den kostar kanske.



Ta ta for now

Ny percing


Ja, den är lite halvgammal sådär, men den sitter på mig i alla fall. Har tagit ut min smiley istället då och jag är mäkta nöjd ska ni veta! En av de piercingar som jag gillat mest på kortast möjligast tid. (Den är den som sitter ovanför överläppen, även kallad medusa)

Ta ta ta!

Hi, I'm famous!



När jag och Lollo var på Pressbyrån igår så tjuvkikade vi lite i tatueringstidningar som vilka 14-åringar som helst (okej, vi är 21 och 23 år men ändå) och helt plötsligt skriker nästan Lollo. I det senaste numret av Bodmodification hade de intervjuat Menace på Offbeat Ink (hon som tatuerade mig på armen) och där bland en del av hennes bilder så var det en bild på min tatuering! Ascoolt tyckte jag verkligen faktiskt. Att hon väljer en bild på min bland de som fick vara med i tidningen? Jag köpte i alla fall ett exemplar, så nu har jag att gotta mig i, five minutes of anonym fame som jag inte ens visste om.

Ta ta for now

Stolthet och Fördom



Jag har nyss sett klart den och oj. Den är så romantiskt så att man nästan kan skära i smeten. Det är inte konstigt att den är en klassiker minsann. Löv hit och löv dit, nästan så att det stör men mest så att det infinner sig en mysig känsla i maggropen. En typisk feel-good-film, det ska jag komma ihåg nästa gång jag skulle vilja kastrera mig och sälja min katt.

Ta ta for now

Tajmat

Jag lämnade bilen och gick och gick och gick. Sedemera var jag inne i stan och hälsade på på jobbet en sväng. Hängde med Lollo efter att hon slutat då det bland annat blev Waynes Coffe och sedan lite H&M och KappAhl. Sen handlade jag och gick hem och köpte film dessutom! Stolthet och Fördom och Borta med Vinden, riktigt brudiga klassiker.

Nu ska jag bara kila ner och hämta lite tvätt och sedan blir det film och kattmys resten av kvällen. Sen är det torsdag och efter det bör det vara fredag va?

Ta ta for now

Hej och hej

Först av allt så vill jag gratulera Wahaltvist å de grövsta, hon fyller nämligen 21 år idag. Så grattis grattis! Jag blir lite sentimental och tänker på svunna tider som blåa foppaskor och bad mitt i natten. Det är fint att ha vänner.

I alla fall, jag är ju ledig idag och hittills har jag städat och håller på att tvätta. Sen ska jag lämna tillbaka bilen, göra paj (eller matmuffins? Jag har ingen pajform hemma och fick i uppdrag att komma med vegetariska alternativ till kräftskivan på fredag) och såsmåningom hämta upp min tvätt. Men jag har en liten plan serni, jag funderar på att köra tillbaka bilen, gå hem, ta affären på hemvägen och se om de har någon film samtidigt. Sen kommer jag hem alldeles söndergådd men förmodligen glad av all frisk luft. Ja, jag har ju som inte så mycket annat att förströ mig med så jag kör nog på det.

Ta ta for the moment

Bra, bättre, bäst

Ja, den här dagen har väl kanske varit den bästa av dagar. Den började nämligen fruktansvärt kasst och huvudvärken hänger fortfarande kvar. Det är en sån så det känns som om jag har en liten järnkula som snurrar runt och irriterar hjärnans alla delar så fort jag rör mig. Sen så hände det lite annat typiskt rackel som ingen människa blir glad av. Men jag jobbade i alla fall och gjorde mitt bästa under omständigheterna. Sen så blev det inte en sån hemsk dag ändå, allt är ju relativt menar jag.

Så är jag dessutom ledig i morgon (en semesterdag) och då står tvättning medelst billämning på schemat. Och kanske tv-hämtning. Ja, jag har lite att pyssla med så det blir alldelans grejt!

Ta ta for now

Uppdatering av det gamla

Berätta tre saker som människor skulle bli förvånade över att veta om dig?
- Jag kan faktiskt bli arg (en del på jobbet tror inte det, av någon anledning)
- Jag är fruktansvärt rädd och lättskrämd. Jag kan utan problem tänka på saker så att jag inte vågar sova
- Det enda band som jag lyssnat längre på än SOAD är Simon and Garfunkel, de är evigt återkommande

Vilken egenskap vill du helst se hos andra?
En egenskap bara? Då skulle jag säga snäll.

Hade du något smeknamn när du gick i skolan?
Bredén alt. Bredben (det var i mellanstadiet och bara en rolig grej, absolut inget elakt menat och med tanke på att jag var liten så var det inte sexuellt heller.

Hur var du som barn?
Jag har dryg, irriterande och uppkäftig mot mina syskon, men fruktansvärt söt (har jag hört återberättats)

Vad tycker du om fildelning?
Hm, jag gör det inte i alla fall. Visst, jag köper för att jag har råd. Men å andra sidan så tycker jag att all form av konst borde vara gratis för beskådaren eller lyssnaren och att man löser det ekonomiska på annat vis. Konst och kreativitet i kombination med upplevelsen tycker jag inte att man kan sätta ett pris på, eller begränsa för andra med ett pris.

Varför bloggar du?
Jag gillar att skriva

Betyder kärlek mer för dig än vänskap?
Kärlek i vänskap kanske? Vänskap är ju det bästa som finns, men med tanke på att kärlek är biologiskt inbyggt så vetisjutton.

Vad kan man leva utan?
Det som man tror att man behöver mest, materiellt sett. Är nog väldigt inne på sin mobil så vore det nog mer sunt att lägga av ett tag.

Vilket är viktigast hos din partner?
Kan inte jag skratta med människan ser jag ingen direkt framtid.

Har du funnit Harmoni i ditt liv?
Definiera harmoni? Men jag är väl på väg dit i alla fall.

Hur ofta lagar du mat hemma?
På veckorna är det sällan, och helgerna likaså. Men det händer. Annars är yoghurt bra grejer

Vad skulle du göra med ett friår?
Läsa, skriva, leva, lära, resa och göra något bra för andra.

Vilket lands matkultur tycker du bäst om?
Jag är mer inne på god mat, orka sätta nation på den.

Hur svarar du i telefonen?
"Hallåja" är en vanlig grej, annars "Johanna" eller bara "hej" om jag vet vem som ringer.

Vilken var din första konsert?
Totta Näslund när jag var mini me

Hur ser folk dig?
Glad, rolig och trevlig tror jag. Annars väldigt norrländsk och mumlig. Men i första hand så hoppas jag att det är som en människa.

Människa som gör dig enbart ledsen?
Det finns ingen sådan, tack och lov.

Människa som gör dig enbart glad?
En kollega på jobbet som hittills aldrig gjort mig arg. Men i nära relationer som med familj och så känns det oundvikligt och framförallt osunt att inte ha något annat än enbart glad?

Värsta känslan?
Ovisshet är olidligt.

Favorit tv-program?
Jag har inte sett på tv på två år.

Hur ser en perfekt ledig dag ut för dig?
Bra humör, häng med sköna människor och så kanske lite städning eller löpning så att man har gjort något nyttigt.

När grät du senast?
Uhm, dum di dum.. Vet inte exakt, men det var några veckor sedan.

Är du vidskeplig?
Nja, njo. Jo. Ja, det är jag väl kanske.

Vad skulle du vilja ändra i ditt liv om du fick ändra på vad du ville?
Kanske att jag skulle ha parkerat rätt igår.

Skulle du vilja vara med i kungafamiljen?
Nej

Vad har du alltid velat göra men aldrig vågat?
Ingenting som jag kan komma på nu.

Vart går din drömresa?
Just nu - hem till byn.

Vem är ditt drömragg?
Drömragg? Haha! Ja, Gaspard (killen i Hannibal Rising) kanske. Men det är karaktären som är snygg och jag vet inte om jag skulle vilja ragga på en kannibal. Men snygg är han!

När blir man vuxen?
Frågan är väl mer när man slutar att vara barn? (Jag skulle vilja svara aldrig)

Vill du säga förlåt till någon?
Njä.

Vem är din hjälte?
Min familj

Vad tror du på?
Att livet blir det man gör det till

Vilken dokusåpa skulle du helst vilja vara med i?
Project Runway

Vad skulle du helst vara - snygg eller lycklig?
Lycklig

Vad är lycka?
En simsgubbe som har alla staplar till max. Nej, skämtåsido. Det beror på vilka behov man har och vad man har.

Vilka personer beundrar du?
Orädda och öppna människor som vågar gör som de vill med ovisst resultat. Då har man redan vunnit i mina ögon oavsett utgång.

Vem var din första kärlek?
Ulf?

Vem har makten i ditt liv?
Jag (och just nu en liten tuss till katt som härjar på nätterna).

Har du någon dold talang?
Yies, har bara inte hittat den än (den är ju som sagt dold)

Vilket djur skulle du vilja vara?
En loppa i taket ibland

Har du någon fobi rädsla?
Spindlar, getingar, höjder och stora metallföremål.

Ta ta!

Ouch

Om jag sover och har solen i ögonen så vaknar jag med världens huvudvärk. Så ock idag. Men det är inget som stör min övriga tillvaro förutom de första timmarna på dagen, som tur är.

Hursom, jag har ringt och gratulerat min mor
på hennes bemärkelsedag idag (grattis igen mamma!) och jag önskar verkligen att jag vore hemma. Det är traditioner och rutiner där det är lika självklart att man har roligt som det är att det kommer snö på vintern. Det är det jag saknar mest, familjen, hemma och allt annat. Men det går bra ändå, och om jag har tur så är det inte så länge tills jag får träffa mamma igen!

Nu ska jag lägga över lite musik på olika instanser och sedan måste jag handla lite för till fredagen. Jag ska på kräftkalas och har som uppgift att ta med mig vegetariska pajer. Det blir najs!

Ta ta for now

Jag är grym

För att ha höftat och kört lite på känn så måste jag medge att jag är en excellent skavkokerska. Det blev så jäkla gott så att jag inte vet vad jag ska ta mig till! Okej, det är inte svårt att göra skav, men ändå. Sen så hör det till (ny tradition, uppfunnen ikväll) att äta tills man dör medan man håller på. Och sedan att inte snåla när man gör matlådor så att man får äta tills man avlider några fler gånger. Det känns dessutom bra att jag lika gärna kunnat dödat min lunch några dagar framöver själv (älgjägare, jomenvisst). Ekologiskt så att det stör, gott så att jag får rubbningar.

Så om några veckor ska jag göra tjälknöl också, dessutom.

Ta ta from the happy skaveater.

Ska vi skava?

Dagen har varit stundtals förträfflig och stundtals lite konstig. Vädret påverka mitt huvud mer än vad jag trodde så en knappt irriterande huvudvärk har infunnit sig. Men mestadels så har det varit i en bra måndag!

Jag har hunnit komma hem, hälsa på katt, burit ut soporna och gått en promenad. Nu tänkte jag försöka mig på att göra skav. Hur ska det gå?

Ta ta for now!

För 11 månader sedan..

.. bodde jag hemma och hade fått reda på att jag skulle vara med i Jobbsökarna. Men jag har aldrig varit med om att nästan ett år har gått så fort! Vad har jag hunnit med liksom? En himla massa, men jobbet, vännerna och lägenheten är väl det största så. Men jag kan ändå inte låta bli att fundera på vad som hade hänt om datorn inte hade laggat när jag skickade in den första halvdant skrivna ansökan till ams så att jag var tvungen att skriva en ny? Tänk om jag hade tackat ja till jobbet i Åre?

Fast jag antar att det är någon skruvad meant-to-be-grej med att jag ska viva la Skövde ett tag. För så långsökt som allting är så vore slumpen otrolig.

Hursom, det är kul att titta tillbaka och se framsteg!

Ta ta for the moment

Hå hå ja ja

Tiden går och jag glömmer/hinner inte blogga? Damn myself.

Hursom. I torsdags fick jag kanonmigrän på jobbet. Kilade hem och när jag kom hem fick jag det igen. Inte så kul med andra ord och jag har varit sliten tjej_88 sedan dess. För vi festade till det lite i fredags, igår blev en hel segdag och idag är inte mycket bättre. Dagens hobby blir att stirra in i väggen, läsa böcker och se på film. Men det är lugnt och skönt så jag klagar absolut inte!

Fast jag har ett stående uppdrag i veckan, jag är kattvakt åt min syster. Fast att vara kattvakt kontra att man faktiskt är allergisk mot dem är väl ingen höjdare kanske. Fast det funkar, och det är ju trots allt bara en vecka. Sen ska jag ju jobba så jag är ju inte hemma med katthåret hela tiden.

Såatteh, ungefär sånt fördriver jag tiden med nuförtiden. Sen återstår det att se om jag får gå tillbaka till dagtid på jobbet. Hade inte varit helt fel mtp att man faktiskt kan umgås lite på veckorna, sånt brukar ju vara kul menar jag!

Ta ta for now

Konstateranden

Nummer 1.
Det optimala är inte en sjusovares sömn, det glider på perfekt med 7-8 timmar. Då vaknar jag till och med av mig själv innan väckaren ringer och har inga problem (nåja) med att stiga upp. Note to myself: sov mindre.

Nummer 2.
Det är galet härligt med en jätteren lägenhet och det tar bara drygt en halvtimma. Note to myself: städa oftare.

Nummer 3.
Det är lite svårt att jobba, sluta nio då alla affärer stänger då. Nu har jag nästan inget i min stackars kyl. Note to myself: handlar mer strategiskt och en liten korg på 135:- är alltså inte en riktigt veckorhandling.

Nummer 4.
Jag måste ha en kram och det är nu. Ni vet när man bara måste dricka vatten eller måste äta mat? Så är det fast med kramar och jag har aldrig varit med om dess like. Note to myself: kramas oftare alt. träffa Pettan oftare.

Nummer 5.
Jobb har gått från att klinga negativt och fyllt med ångest (läs = förra sommaren) till något positivt. Varför är det redan torsdag? Note to myself: var glad!

Nummer 6.
Det får Jason Mraz stå för



Ta ta for now

Good day

Hej och förlåt. Jag har varit oaktiv, fast på bra grunder i och för sig! I går så for jag till Anna direkt efter jobbet där vi var ett gäng som hängde och såg på lite film. Kom hem 03:00 inatt och stöp direkt i säng. Sen så vaknade jag ganska sent idag och kilade iväg till jobbet. Sen efter det mötte jag upp kusinen för en fika och en massa prat på fashionabla Pim's. Sen kom jag hem och nu är jag hemma.

Men jag har haft en sån stört jävla bra och rolig dag. Jag har skrattat så att jag lider av fysiska åkommor. Men ja, det är asnajs. Faktiskt.  Och nu står städning som prio ett på schemat. Det har liksom halkat efter och jag skulle inte ens bjuda in mig själv hit. Så illa är det.

Ta ta for now

The pursuit of Happyness



Titel: The pursit of Happyness / Jakten på Lycka
Genre: Drama
År: 2006
Regissör: Gabriele Muccino
IMDb

Alltså, jag är starkt imponerad av den här filmen. Jag trodde inte att jag skulle gilla den så värst - jag har något omänskligt emot Will Smith. Men det var han i en seriös roll och, ptja, iRobot är ju inte så hemskt ändå. Men jag måste säga oj, den kvalar lätt in bland de tio bästa filmerna jag någonsin sett. I alla fall topp tio gällande draman! Will Smith är fantastisk i rollen och det känns mer som att man ser en snygg dokumentär om hur det var då. Och sen då att den är baserad på en sann historia gör det hela väldigt genuint.

Jag ids inte beskriva handlingen, för den spelar ingen roll. Det som spelar roll är känslan i filmen och det här med att kämpa för det man vill åstadkomma och verkligen inte ge upp. Så om den handlar om Wall Street eller Hooters spelar alltså ingen roll. Hursom, den är så sevärd så jag vet inte var jag ska ta vägen. En riktig pärla!

Och mor, jag tror att du skulle älska filmen lika mycket som jag. Ska jag skicka upp den?

Ta ta for now



Vi går och går och går

Haij!

Det har varit en semibra dag idag.
Eller egentligen har den varit världsbäst. Men Johanna som somnar om för att hon kan har varit seg i huvudet, nivet. Typiskt måndagar antar jag. Men jo, back on track så att säga. Win, win, win för verkligen alla!

Hursom, jag hade mina nya converseskor idag och på promenaden till jobbet blev det en major blåsa. Hemvägen gick bra under omständigheterna, jag menar, det gjorde ju ont men det gick ändå. Så känner jag på halva vägen hem hur det inte gick så bra längre. Så om någon såg något som såg ut som en haltande människa av kvinnokön vid 21:05 - snåret ikväll så var det med all säkerhet jag. Fast nu är jag hemma med en inställd kvällspromenad. Ingen idé att göra det värre menar jag.

Och jo, jag har duschdraperi igen. Tack Rapp!

Ta ta for now

Morgonstund har knackningar på dörren

Jag ställde väckaren, vaknade till den men somnade om. Så vaknade jag av en plingning på dörren och där utanför stod det två män i lustiga hattar. Eller nja. hattar hade de inte. Men det var i alla fall Rapp som kom för att fixa duschdraperiet. Det ramlade ju som ner i fredags och i morgon vid den här tiden så har jag nog ett nytt. Hade det varit facebook hade jag tryckt på gilla!

Men nu måste jag duscha och klä på mig. Jobbet väntar (äntligen!) och då kan man inte lukta helg.

Ta ta for the moment!

Ingenting alls faktiskt

Jag har gjort ingenting hela dagen. Det är skönt i den bemärkelse att jag har tråkigt nu men kommer att uppskatta morgondagen så mycket mer. Eller ja, tråkigt bör definieras. Jag har inte lust att göra någonting så jag kan inte göra det roligare för mig heller. Jag finns mer som bara, filosoferar och läser böcker. Fast nä, nu ångrade jag mig. Jag har inte tråkigt, jag är.

Sen så har jag kommit på några punkter till varför jag borde skaffa mig en karl.
1. Vem ska annars ta bort spindlarna? (Fast Anna sköter uppgiften med bravur till dess)
2. Det kommer att bli en utmaning att putsa alla fönster (som måste göra å det snaraste)
3. Kramar. Jag menar, allt går nog att leva utan men det är långt mellan gångerna då jag träffar Pettan.
4. Det finns alldeles för många snygga tröjor i herrmodell som jag kan köpa men som jag inte kan ha så att de sitter snyggt. Varför inte klä på någon annan då?

Sen har jag slut på argument. Men det är nog en bra sak, en såndär liten allt-i-allo-pryl. Inte ens Clas Ohlson kan nog bistå med något som fungerar på så många olika sätt.

Ta ta for now



Knokk



En trend jag gillar - färgglada klockor! Jag har ju redan en vit men blev sugen på andra färger. Hittade till knokk's hemsida och var sedan fast. Beställde hem en blå och tänkte kila på YAP i morgon och se om de har en i rosa (den var nämligen slut på hemsidan). Och då kommer väl veckans bikt också, jag har börjat gilla och uppskatta rosa riktigt mycket sedan fågeln på min arm. Vi upphör aldrig att förvåna.

Ta ta for the moment


Det här är jätteroligt



Föreställ er följande scenario: Jag och Camilla sitter ute på min balkong och plötsligt så hör vi "kodonk donk bonk". Någonting har ramlat ner och det lät väldigt myckte som en mobil. Vi ställer och och tittar ner på asfalten men ser den inte. Inte heller på någon balkong. Men ser ni i den mittersta av de tre blomkrukorna? Där ligger det en mobil, alldeles i mitten av bilden. Vi skrattade så att vi dog och sedan funderade vi på hur vi skulle lösa problemet. Knacka på var ju givet, men de var dessvärre inte hemma. Fast vi postade en liten lapp och på någon timma så kom min granne upp med den. Lite av en prekär situation.

Hursom, förstår ni vilken tur hon har? Hade den inte ramlat ner i blomkrukan hade den förmodligen singlat alla fyra våningar ner i asfalten och för evigt varit död. Så, tur i oturen så att säga. Men förbannat roligt ändå. Hah.

Ta ta for now

En fråga för mycket

Hur gammal är du om fem år? 26 år
Vem var den sista du träffade? Camilla
Hur lång är du? 167 cm
Vilken var den senaste film du sett? 300
Vem ringde du senast?
Rikard
Hur löd ditt senaste sms och till vem? Till Kotten "det var inget".
Vad är dagens planer? Dunno. Jag vill mycket men ids lite.
Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms, men ringa om det är akutpanik,
När såg du senast din mamma? Det var en sommarkväll i juli
Vilken är din favoritplats? Just nu? I min soffa. Den är najs, bra ställe om man vill läsa
Vilken plats föredrar du minst? I Kottens förråd
Var tror du att du befinner dig om tio år? Ingen som helst aning, eller plan för den delen
Vad skrämde dig som barn? Mörker och mardrömmar om trappor
Vem fick dig att skratta senast? Jag själv tror jag
Sover du med eller utan kläder på dig? Beror på med vem.
Hur många kuddar har du i sängen? En
Hur många landskap har du bott i? Två
Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota
Är du social? Det är korrekt uppfattat
Tycker du om kaffe? Yes
Vad dricker du till frukost? Se ovan
Sover du på någon särskild sida? Det varierar
Kan du spela poker? Kan kan jag
Tycker du om att mysa? Gillar du att andas?
Vill du ha barn? Ja
Vad var det senaste du stoppade i munnen? Vattenflaska
Välj ett ärr på din kropp? Ärret på näsroten då, you all know the story!
Vad har du för ringsignal? The Weak Willed av All That Remains
Flirtar du mycket? Inte medvetet, har lite koll på hur man gör
Vilken var den senaste bok du läste? En fackbok om Buddha
Vilken radiostation lyssnade du på senast? P3
Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? En Buddha

Ta ta ta...

Hej vänner!



Jag har varit tyst jag vet
, men jag har inte riktigt haft tid. Camilla kom i fredagseftermiddag och for hem igårkväll. Resten av tiden (igår tills nu) har jag sovit, fotat, läst och lyssnat på musik. Inte riktigt på g sedan Annas "möhippa" i fredags och allmänt, ja, man kan nog säga att jag har varit jättetrött. Tills nu då.

Försökte ta kort på månen också, och fast jag hade mitt teleobjektiv var det klurigt. Antar att ett stativ skulle vara en bra sak att köpa. Men hey, det blev ju okej ändå även om man inte ser varenda krater!

Resten av dagen ska jag vara snygg i håret
och komma på något att göra. De är skönt men söndagar månitro.

Ta ta for the moment

Från det ena till det andra

Igår var kul, otippad och bara skön så, semestermässigt då. Jag kilade in till stan vid 14:00 - snåret, for till jobbet och lämnade grejer. Sen for jag på stan och kikade och väntade på Pettan, vi tog en fika och kikade mer i affärer. Sen for hon hem och jag mötte upp Lollo, vi köpte mina converseskor, hämtade ut biobiljetter och sedan var det parkhäng. Sen for vi hem till henne och surrade en stund och efter det hit em' hard och vi tänkte uteservering och en kall. Hittade åt jobbrelaterat folk och ännu mer kändisar så vi satt en stund på Voda och stundtals tjöt av skratt. Sen tänkte vi husaren men 40% kom in i vip och inte vi resten så vi gick till Krikelin istället. Kom hem vid halvtre-snåret inatt efter en mycket bra dag.

Det är kul, så det kan bli när man inte har planerat något alls.

Ta ta for the moment

Åtgärder


Whattaday!
Jag har inte gjort en enda nyttig sak men det känns bra ändå. Eller jo, jag har diskat, men det är ju vanligare än att jag sminkar mig så jag menar det är ju som ingen sån grej. Har lyssnat på Mimikry, pillat med håret och msn:at med Emma. Det är bra skit.

Skulle duscha vad tiden led och så fort jag petade i duschdraperiet så rasade hela tingesten ner?! Den har varit lite sned och så men nu så blev det riktigt illa. Har dock tagit kontakt med Rapp så de fixar det säkert innan jag hinner fatta vad som har hänt. Och jo, jag kan ju duscha ändå har en liten temporär lösning.

Och nuså ska jag kila ner på stan. Jag ska agera kurir åt Lollo, posta brev och sen så ska jag köpa nya converseskor. Vita och fina, blir nog lightmodellen tror jag. Sen ska jag träffa min syster för lite fika. Det är asnajs med semester faktiskt. Så länge man inte har det fyra veckor i stöpen.

Ta ta for now

Äntligen

Expressen har skrivit en bra artikel. Eller ja, inte bra språkmässigt men innehållet är sant. "Hårig rygg och ölmage - det är helt okej". Just det. Fast om man ska vara riktigt petnoga så spelar nog inget någon roll.

Amen


Ta ta ta

Asnajs ju!

Jag har haft om möjligt världens skönaste dag! Först så tvättade jag och städade och sen kilade jag boråt och skulle ju egentigen ha hållit Alina sällskap, men vi missförstod varandra litegrann där så hä vart som inget. Nåväl, jag kilade ner till stan igen, mötte upp Lollo och vi mötte upp Lars så gick vi till Vatra och åt den läskigt goda salladen i det förra inlägget. Sen kom Anna och alla vi satt och surrade tills strax över 20:snåret. Sen kilade jag och Lollo på Willys och sedan hem. Det har dessutom ringt folk hela dagen som vill göra roliga saker och sånt är ju himla kul. Fick skatteåterbäringen också, och det har ju aldrig gjort ont.

Så jotack, onsdagen den femte får gärna komma tillbaka.


Nu ska jag dessutom se en av mina nyinköpta filmer och dricka mitt nya te, ett grönt ett med mangosmak. Det  blir bra.

Ta ta for the now

Sallad måste vara livets gåva till

30ac7df000004808d172f67281ea904e.png

Sallad måste vara livets gåva till människan.


Det som ungdomarna roar sig med nuförtiden

1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i smset
4. Gör likadant på varje fråga

Vad skulle du säga om din pojkvän/flickvän var otrogen mot dig?
Ja!

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Dansade du runt med gubbarna?
 
Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
31- VUXEN SKÖVDE tätort (Det är ironiskt nog en bussbiljett, sms:et då)

Vilket sms blev du mest berörd av?
Inte överdrivet mysigt att gå i detta härliga svenska väder.

Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Sitter hemma hos mig så long..

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kr?

Ska du springa vid 22?

 Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?

Alors! Jag hörde skvaller nyss..

Vad vill du höra mest av allt?

Lev du?

Vad är poängen?

Ta ta, ta ta ta. Ta ta. Ta

Semester

Det är inte alls dumt att ha semester ändå. Jag har hunnit med en massor med bra saker! Steg först upp och gick till Lidl för att inhandla yoghurt till frukosten. Under tiden pratade jag med mamma om allt mellan himmel och jord och rörliga elpriser. Sen har jag förtärt min yoghurt, städat hela lägenheten (det är fint och luktar gott!) och dessutom tecknat nytt elavtal. Snart har jag så många vuxenpoäng så att jag kan byta ut dem mot en kombi eller en sån där scanner på stor-ICA. Det känns bra!

Nu ska jag bara tvätta litegrann
och sen så ska jag plira iväg till tatueraren och piercaren. Ska se om jag kan få min dermal fixad och lämna in lite skisser. Så ska jag hålla Alina sällskap, kvinnan surrade om en ranka av något slag så det ska bli kul att se!

Ta ta for now

Walk through

Jag gillar min nya kvällsrutin, det här med promenaderna. Komma hem, svira om och sedan gå ut och gå.
Fördelarna lyder:
1. Jag varvar ner på ett väldigt bra och snällt sätt, mot mig själv. Är ju alltid så jäkla hungrig när jag kommer hem (har senaste matrast vid 16:00) så annars kastar jag bara i mig mat i all komma-hem-hets. Nu lugnar jag ner mig istället och kantänka att min magsäck blir glad då.
2. Det känns ändå bättre med mina benhinnor så jag knatar på, det känns inte sämre i alla fall.
3. Dagens reflektion äger rum någonstans mellan mig och Cementa, alltid bra att fungera litegrann.
4. Är hemma "på riktigt" från jobbet vid 22:00 - snåret och hinner inte tänka att jag borde göra en massor

Ja, det var nog det. Hursom, jag fortsätter nog med det.

I alla fall, jag ville bara passa på att önska alla som läser en riktigt fin vecka. Ni är jättebra och fina på alla sätt och vis (även ni som jag inte känner) och gör säkert människor glada och lyckliga. Uhm, skum formulering känner jag. I alla fall, jag är på ett sentimentalt-bra humör ikväll. Är glad för att luften är andningsbar och att gravitationen funkar och att jag har semester resten av veckan.

Ta ta for the moment

Planer

Förra året vid den här tiden så hade jag tre planer för framtiden. Nämligen dessa:
- Flytta till och jobba i Åre/Östersund/Skövde/vartsomhelst
- Hitta mig a fine piece of man
- Ha röda naturliga dreads

Ett alternativ var dödligt seriöst
Ett alternativ var mindre seriöst
Ett alternativ var en önskan som jag nog inte trodde att jag skulle genomföra

Vet ni vad det roligaste är? Jag har grejat två av tre i alla fall (nåväl, om två veckor kanske). Jag har ju flyttat och fått jobb (det dödligt seriösa alternativet). Och angående håret så är det inte allt för långt borta (önskan där, när sjutton skulle jag få tummen ur liksom? Hursom, det har jag löst nu). Det enda som "saknas" på min lista är en fine piece of man, men nog tycker jag att man kan räkna alla nya och fina och bra-a vänner istället? Det är ju som mer en social grej. Så jo, sätter man upp mål som känns långtbortistan p.g.a. livet och allt möjligt så är det gött sen att kunna kryssa för.

Såatteh, dags för tre nya kanske?
Jag skulle gärna dela med mig om jag visste vad jag ville, men i detta nu så kommer jag inte på någonting. Får tänka en slatt på det.

Ta ta for now

Det ryktas om att det är måndag idag?



Ackurat, det stämmer ja. Jag kilade på samma promenad som igår efter jobbet idag. Och det ni ser här är det läskigaste jag vet i Skövde - Cementa. Jag vet inte varför men stora saker som t ex den här fabriken, lyftkranar och andra obscent enorma saker i metall eller betong har en tendens att få det att vända sig i magen på mig. Havvaligen, men jag möter rädslan så det är ju helt okej att kila förbi där, men jag vet inte om jag skulle vilja göra ett studiebesök.

Nu ska jag ta hand om disken, duscha och sedan spikmatta med en god bok. Jag jobbar dessutom bara imorgon och sedan har jag semester i tre dagar, gött! Ibland tycker jag att jag var bra som tog semester lite pö om pö. Hinner ju bland annat tvätta nu och greja på lite, det blir grejt!

Ta ta for now


Helgen som var



Jag har huserat den här tingesten från torsdag tills idag. Ett förbannat sött stycke katt som lockar fram det allra sämsta i mig (allergin). Men det har gått bra ändå, vi har myst dagarna i ända. På nätterna ligger hon antingen på min hals, i min näsa eller någon annanstans i sängen. På dagarna så skuttar hon iväg med arschlet i vädret efter att hon har krockat med spegeln i tron om att hon hade en kompis. Hon är väldigt välkommen åter alltså!

Sen då var jag ju fyllechaffis igårkväll. Sällskapet skulle till Olstorp och jag är inte ett dugg ölsugen nowdays. Så det var lite win-win, kul att köra bil också.

Har dessutom hunnit med att ta det riktigt lugnt, jag sov bland annat hela lördagen. Jag vet inte varför och det tillhör inte vanligheterna men oj vad det var skönt.

Ta ta for the moment




Så var det med det

Löpningen då? Well, i sanningens namn så har jag inte sprungit sedan i måndags. Anledningen? Till och med när jag ligger ner och ska sova så pulserar det och gör ont. Mina benhinnor går bananas igen. Jag tänkte först att jag gör som förut, vilar ut det och försöker sedan igen. Men nu ska jag prova något lite annat, att gå bort det. Alltså bara promenera tills det blir bra (om det blir bra, annars får jag byta strategi). Så jag har nyss varit ute och gått i drygt 40 minuter och det var skönt kan jag lova, för allt utom benen vill säga.

Ta ta for the moment

Nu är jag på g igen..



.. typ, jo. Det tror jag nog.


Dagens tanke går till mig själv och mina egenskaper. Varför är jag så rastlös? I allt jag gör, funderar jag inte på att flytta så vill jag byta jobb eller hår eller porslin eller rentav byta land. Men jag vet ju att det inte blir "bättre", och ingenting är ju dåligt. Men är det någon sorts sjuk utvecklingsfas jag har hamnat i i några år? Ibland längtar jag tillbaka till gymnasietiden, jag visste vad jag skulle göra och hur länge. Sen så hade jag ett hem och någon att dela det med och mina vänner. Det var - nu i efterhand - jäkligt skönt.

Men jag borde väl kunna göra det här till något bra? Lite mer entrepenörsmässigt? Hitta på grejer som jag kan göra där jag är nu istället för att tro att jag måste flytta på mig eller göra en radikal förändring? Liksom kanalisera energin? Eller så skulle det vara kul om jag bara kunde sätta mig ner och vara förbannat nöjd - för det borde jag vara. 1-100 på mindre än ett år liksom, det är lite som en saga eller något man ser på tv. Men istället för att vara glad för den prestationen så tänker jag på nästa. Driven som fan skulle jag vilja kalla mig nu.

Och det här är mer som bara en allmän reflektion som jag fick när jag kikade på en bild på min fågel ni ser, ni vet ju av vilken anledning jag gjorde den. För även om jag inte säger något så tänker jag alltsomoftast att jag ska göra något, planera och se framåt. Fast nu på senare tid vet jag inte riktigt var jag har mitt ankare.

Men, nåväl. Det ger säkert med sig, får börja med mer hemmaprojekt. Typ räkna listerna i lägenheten eller analysera hur dammet skiljer sig från rum till rum.

Ta ta!

RSS 2.0