Paus paus paus

Jag tar en liten bloggpaus, bara för att liksom.

Ta ta for det är ingen som vet (två - tre dagar kanske?)

Jag har ingen bra rubrik idag

Whattaday! Jag steg upp, städade och jobbade. Sen gick jag hem och bytte bara om för jag och Anna hade bestämt att vi skulle gå på en promenad när jag slutat. Sagt och gjort och en timma och en kvart senare så kom jag hem. Nästan utsvulten, har ju då inte ätit sedan 16:00 förutom en morot sista rasten. Hursom, promenaden var bra skit. Det är ett roligt sätt att umgås på, så vi ska göra om det igen och igen och igen hade vi tänkt. Bra skit!

Jobbet var också väldigt kul, folk som är tillbaka från semestern och andra som man inte visste skulle komma tillbaka. Lite av den gamla jobbkänslan - det var kul!

Men nu ska jag duscha, sen så pryda mina naglar och sedan blir det sömn tills imorgonbitti. Ska dra på mig paltorna då bara och hälsa på min syster innan jobbet. Hä bli najs.

Ta ta for now

En av mina åkommor

Igår när jag skulle sova och halssov lite så så hände det en grej som gjorde att jag blev alldeles kall och stel. Okej, det var en överreaktion, men faktumet kvarstår. Det liksom sprätte till i mig, både igår och i förrgår. I förrgår var det jättemycket medan jag sov och jag vaknade för att det var så obehagligt och gjorde lite ont. Men mest förbannat obehagligt. Jag har aldrig varit med om dess like måste jag säga, men sprätte, det gjorde det. De lokaliserar sig ovanför min vänstra höft och var ett lite ryckigt ruckande på mina organ (eller vad det nu var?). Det kändes ungefär som om det var en mus som sprang omkring i mitt höftben för att beskriva det lätt. Jag är inne på om det kan vara njurar eller så?

Ingen av ni som vet vad det är? Häpp, netdoktor it is!

Ta ta for now

Make Up Store



Jajustdetja! Make Up Store ska ju öppna i Skövde snart. När vet jag inte, men jag längtar! Då skall handlas, jag har otroligt nog en massor i sminkväg som jag skulle vilja ha. Ballt att man aldrig lessnar va?

Ta ta for now

Ahjustdetja..

.. jag kanske ska skriva några rader om att det är måndagkväll också? Jag har inte mycket att säga förutom att jag uppriktigt sagt gillar måndagar. Way bättre än söndagkvällar, veckan har liksom börjat rulla så. Och jo, det har jag tänkt att skriva länge, nämligen världens godaste frukost/mellanmål/whatever. Ta ett stycke skål med mild naturell yoghurt. Applicera ett halvt stycke rivet äpple och slå runt med en halv näve cashewötter. Det mina vänner är delikat. Slår alla söndersockrade fruktyoghurtar i både smak och nyttighet.

Så borde jag skriva hur man gör Pettans broccoliröra också, för jag skulle nämligen kunna äta ihjäl mig på den. Men antingen så får hon göra det eller så får jag göra en liten illustration med kameran nästa gång jag ska fixa det. Läskigt gott.

Ta ta for the night

En nyutsprungen ros


Suddig eller bara jävligt svettig?

Jag ber om ursäkt i förväg och nu får ni ta att det här blir lite mer träningsblogg. Det är ju liksom min och just nu så gillar jag att springa, typ. I falla fall. Jag pinnade på med vetskapen om hur skönt det skulle vara sen, annars hade jag gärna sovit eller vilat eller kikat på film. Men jag har bestämt mig att det är en grej som jag måste öva på, göra det när jag ska göra det också. Sagt och gjort, jag kom och jag gick, 3 km och jag snittade 6:50 min/km! Jag är alltså nere på 6-minuterstempo, det är lovley! Sen svettades jag och lyfte mina stackars hantlar. Dels för mina armhävningar men även för att se om min inflammation pallar med regelbunden träning och hittills så går det bra. Så det är möjligt att det blir gymkort framöver. Lyckades även lokalisera en liten muskel så det här är officiellt världens bästa dag.

Men alla måste ha planer, i alla fall jag när det gäller löpning.
Långsiktiga mål:
- Milen
- 5 min/km tempo på alla distanser upp till  5 km (till att börja med)
- En halvmara (OBS, mål för om några månader eller så, inget jag vill vill nu. Men tänker att det kommer)

Kortsiktiga mål

- 5 km

Så för att nå upp till målen har jag gjort en liten veckoplanering
Idag: Sprungit 3 km, klart och betalt
Tisdag: Promenad med Anna efter jobbet (ids hon inte så går jag själv)
Onsdag: En lite snabbare takt på 2 km (det ska bli spännande!)
Torsdag: Vilodag? Vetisjutton, det eller en liiten promenad. Det har ju ingen dött av menar jag
Fredag eller lördag: Springa igen, vadjagvill.
Söndag: Vetisjutton

Okej, det var inte världens mest vattentäta plan. Men det känns bra än så länge. Jag måste ju som ta det lugnt i början nu och gå mycket, benhinnor, benhinnor nivet. Och det bästa med mina olika mål är att jag kan träna både långdistans och snabbhet. Win-win!

Ta ta for now



Armhävningarna



Just det! Jag har faktiskt klarat sex stycken nu, men det var ändå drygt en vecka sedan. Ska kolla ikväll hur det går för mig, jag är optimistisk och tror på tio styckna!

Ta ta for the moment

Snart är det fredag



Mürrn! Eller ja, morgon och morgon. God förmiddag. Jag har varit uppe och pinnat på sedan 08:57 - snåret och då har vi inkluderat en snoozning på 27 minuter. Jag har ätit frukost, klätt på mig och lagat lite gamla kläder. Och då är det så himla fint att man fick en symaskin av sin mor när man tog studenten. Tack mamma!

Jag lagade bland annat ett par byxor som jag råkat klippa av dragkedjan på (nej, det var inte det mest genomtänkta jag har gjort) och som jag haft sedan jag gick i åttan. De har varit med om det ena och det andra.

Nu ska jag snart kila till jobbet, det känns att det blir en bra dag. Jag får ju springa sen ikväll dessutom!

Ta ta for now

Du-dun du-dunk



Jag har städat idag, mestdels. Lagt tillbaka saker och tvättat upp en då nerölad duk. Hursom, jag somnade en stund och är ganska nyvaken nu. Men det är sjukt vilken kramhumör jag är på! Jag skulle precis bara vilja ligga i en enorm säng resten av dagen och kramas bara för att jag kan. Alltså inget snuskigt då, utan bara kramar. Eller möjligen en katt? Hursom, något annat med en egen puls som man kan vira in sig i.

Ta ta for this hour

Lincoln park after dark



Jag köpte och provde ett av O.P.I's matta nagellack, mitt heter Lincoln park after dark och är mörkt mörklila. Visst är det ballt? Jag gillade det väldigt mycket, det är  ju lite annars sådär.

Ta ta for now

Down to rest







Nu börjar min lya likna ett hem, och jag är synnerligen nöjd må jag säga. Att jag får ha mina grejer som jag gillar där jag vill och så. Det enda som fattas är en tv som kommer snart, och en stor blomkruka och kanske en matta till köket. Hursom, här får ni lite detaljer, miniatyrerna är klickabara!

Ni ser dessutom rockfatet, visst är hon grym?! Det är så jäkla stiligt och så eget. Jag hade lätt kunnat betala många pengar för ett sånt.

Ta ta for the moment



Par-tey med Seth Engström


Jag är seg och slö idag, kantänkas att det beror på gårdagen. Men det var kul hursom! Det kom lite kändisar och vi mös mer som bara, så gick vi ut en sväng också. Hann  med en liten efterfest med partyalias dessutom. Och mina vänner är så söta! Av Lollo fick jag en påse med ekologiska och självplockade körsbärstomater. Sen så fick jag ett rockstjärnefat av Moa, som hon hade gjort själv! Hon är en grym keramiker och det värmde min lilla själ, jag älskar fatet och ska sätta upp det på väggen. Bild kommer givetvis!

Mensåattehjo, nu har jag gjort det här så nästa helg blir nog lugn om jag har tur.

Ta ta for now

Ojdå

Jag är skitnervös för att det ska komma folk hit. Tänk om varenda kotte har skittråkigt och så sitter vi där, tittar runt och säger "jaha" i kör medan vi klunar på ölen och himlar med ögonen? Jag vet inte hur många som kommer heller, så jag menar, what if vi blir tre pers? (Nja, lite mer än så).

Aja, det blir nog bra. Och går det riktigt illa så får jag i alla fall gå och lägga mig tidigt.

Ta ta for the night

Pimpin'

Jag har handlat idag. Herregud. Jag vågade nästan inte logga in på internetbanken efteråt. Men som vanligt så hade jag kvar mycket mer än vad jag trodde. Gött! I alla fall, jag köpte en massa fint och behövligt, och bland annat matt nagellack (!) från O.P.I. Mörklila och galet snyggt. iLike! Så har jag pimpat mitt hem med en lökkorg och lampetter. Rea är fint, men farligt.

Nu måste jag fixa mejken oh hygienen till tonerna av O'Death. Ska ha en liiten tillställning ikväll. Blir säkert kul!

Ta ta ta de la di la for now

Avkrogifierad



Förra lönehelgen så bestämde jag mig för att ha en nykter månad. Poängen var att inte gå på krogen och inte var full. Och jag har härmed klarat mitt löfte så när som på två små öl som jag drack bara för att. Men de störde inte löftet så.

Men det har ju varit lite annars måste jag säga. Jag har lätt pallat med tre dagar på krogen, haft svinigt roligt varje kväll och sedan längtat till nästa helg. Men nu så har jag hittat på annat att göra och jag är inte sugen på krogen, fyllan eller ölen för fem öre. Jag tänkte på det igår när jag gick och la mig, att det nästan är hemskt att gå och lägga sig efter en kväll på krogen. Allt snurrar och jag ids aldrig tvätta bort sminket.

En viktig sak som jag fått för mig under tiden är var bakisångest egentligen är. Som jag kom ihåg det så får kroppen i sig dopamin när man dricker alkohol = man blir gladare. När det går ur kroppen dagen efter så vill kroppen har mer dopamin, men den får inte det = ångest = bakisångest. Det är alltså en helt kemisk grej och det spelar ingen roll om man skött sig eller inte. Och till motsats från den jag som gillar öl så funderar jag på följande: Om man vet att man hursom mår dåligt dagen efter, varför utsätter man sig för det?

Jag vet inte, och jag lär säkert göra det igen och igen och igen. Men min nyktra månad var stört nyttig. Och nu när jag börjar springa igen så lär jag kalasa mindre bara för den sakens skull. Och min vapendragare Lollo är också lite mindre sådär jätteparty nu, så vi kommer säkert bli sådana där som skaffar intressen och grejer. Men det känns jättebra, faktiskt. Lite skönt så.

(Och ironiskt nog är det kalas ikväll, men jag ska ta det lugnt).

Ta ta ta for now

Optimalt (- en mindre tveksamhet)

Löpningen är bra skit. Det gör att jag somnar utarbetade och vaknar utsövd i anständig tid. Idag var jag fit for fight klockan 08:19 (och jag kommer inte ihåg sist jag vaknade så tidigt och var pigg). Fast när jag vaknade tidigare i morse så hade jag migrän. Illa kan tyckas, men då jag sov all tid förutom fyra sekunder (när jag vaknade upp och bytte sida på huvuder) av den så är det lugnt. Är lite slapp i huvudet just nu, men det är inget som Voltaren inte kan fixa.

Ta ta masters

Det är snudd på obscent


Ingenting slår Muse låt Invincible när man är på sluttampen av ett löppass. Eller när man är i början, eller mitt i. Jag seglade iväg sent om sider (den var 22:35? Nåväl, det är aldrig försent att springa) och tänkte positivt och kul att jag skulle greja tre kilometer. Men det kändes att jag sprang alltså. Ta en hel arbetsvecka, halvlite sömn senaste natten och sen då mycket benträning (några promenader och två löppass, det är egentligen lagom men för mina ben är det mer än vanlig, de behöver som vänja sig. Musklerna alltså) tidigare i veckan. Och så fredagkväll, bara det liksom.

Men, i alla fall, jag klarade!
Och det är inte nog med det, jag gjorde det på 21 minuter vilket innebär en snitttid på 7 min/km. Det är nästan så att jag undrar hur det gick till men klockan stämde ju. Så jo, jag är förbannat nöjd och jag har varit så jäkla grym. Ironiskt nog så stod det i min kalender med fina vitsord för varje dag att "eget beröm luktar illa", men det ger jag fan i. Eller ja, i så fall får det vara hemskt. Men jag var grym i alla fall, sen får kalendern påstå att man inte ska kasta sten i glashus eller vadsom. Jag är glad.

Så nu ska jag bara göra några ryggyft, duscha och se på ett par avsnitt av Love Hina. Sen ska jag se fram emot en obakis lördag med tidig morgon, kanske en promenad om tid ges och så en tur på stan med möjligt sällskap av Anna och/eller Pettan.

Ta ta for now / och just därför skall vi segra.

Dear old friend

Det är fredag idag, och snart är det måndag. Folk är som galna, lönehelg och ditt och datt. Och jo, jag är väl också lite hysterisk. Jag har fått tvätta fyra maskiner i drömmarnas tvättstuga ikväll. Sen så fick jag världens godaste broccolisoppa. Sen så ska jag prova på 3 km ikväll också, alldeles snart. Jag ska greja det!

I alla fall, det var lite kul. Jag satt i andra änden av stan och väntade på bussen. Så stannade en röd bil och där var en tjej som jag träffade för några veckor (månader?) sedan (kompis till en kompis). Hon frågade om jag ville ha skjuts hem och vi surrade lite påvägen. Men ungefär hur snällt var inte det? Det är möjligt att det var ment to be att jag skulle få komma hem tio minuter tidigare, eller så har jag bara jäkligt mycket tur.

Ta ta for the moment

Mog1

Tillfällen när livet känns sjukt bra är när jag springer, är grym på jobbet, är snäll med någon eller när jag betalar räkningar. Just räkningsgrejen att jag tjänar ihop till mitt eget liv, boende, el, internet och alltvaddetnukanvara. Alltså, jag betalar gärna x antal tusen för min lägenhet där jag bor för att kunna gå till mitt jobb. Fattar ni grejen? Jag liksom går runt för mig själv, bara för att jag är jag och jag kan och jag vill. Lite win-win!

Herregud vad kul det är att vara vuxen.
Jag städade ju dessutom i morse så jag borde snart få kunna hämta ut mina vuxenpoäng i form av en fin liten vas eller möjligen en glasskulptur av en fågel.

Ta ta for now

Hygien

Nu är lägenheten ren och fin. Jätteren. Sådär så att jag nästan vill städa igen när jag kommer hem bara för att jag kommer märka att det inte händer något.

Ta ta fr now

Tjänster och gentjänster

Jag skulle kunna förskingra en stor summa pengar för att få massage idag. Det är liksom träningsvärk/muskelont under mina skulderblad och därikring i ryggregionen. Varför vet jag inte, och en tur på spikmattan kanske skulle hjälpa. Men jag måste städa först. Och var är alla massörer som brukar stå i ett hörn och ropa "en halvtimma för en tia"? För de finns väl?

Ra ta ta for the moment

Snygg?


Förlåt, jag har försökt men jag kan inte.
Jag kan inte tycka att människan ovanför mig är snygg. Det är lite tråkigt, det vore ju roligt att vara med i en masshysteri liksom. Men näe, han ser trött ut mersom. Och har inga specialla eller snygga drag. Men då är ju å andra sidan varken Brad Pitt eller Johnny Depp heller särskilt fagra.

Kanske borde skriva till KP och fråga vad det är för fel på mig.

Ta ta for now

Therefore I'm happy

Eller glad är väl att underdriva. Förbannat skitlycklig. Jag sprang ikväll vetni (varför känns det alltid som om jag har syndat när jag gjort det?). Hursom, den här gången så var det inga mentala spärrar. Jag ba gjorde, liksom, typ, ba.

I alla fall, det körde förbi en himlas massa bilar men jag gav uppriktigt sagt fan i vilket, det var till och med nästan lite kul med publik. Ibland önskade jag nästan att det skulle komma en karvan med fulla raggare. Det är mycket möjligt att jag överdriver här, men poängen kvarstår. Det är inte alls läskigt att springa i stan längre, tvärtom - det rekommenderas. Alltid stör det någon menar jag.

Ta ta for the night.

Favorit i repris



Jag har inte hunnit ta någon bättre bild på soffan. Men här ser ni i en liten annan vinkel med hyllor och hela kalaset. Tänk er då att en chick tjejtidning på bordet någonstans (var hittar man dem?) och så att färgen på soffan inte är så exkrementbrun.

Ta de li ta for now


Det är kul att shoppa 2.0



Det är två nya saker här. Kakeldekoren är något som min galna men kära syster köpte åt mig och mitt kök i Göteborg igår. Det är dessutom flyttbara, och det är ett plus! Men dagens dag är den rosa lådan längst in. Det är då en brödlåda som vanligtvis använders på 1870 - talet till att förvara det som en gång var bröd. Antar att den har gjort en comeback, ell så kommer jag bara inte från en brödlådefamilj.

I alla fall, det ironiska är att jag knappt köper bröd och har således ingen direkt användning för den. Men jag pulade ner ett par knäckebrödspaket och jag tycker att det räknas. Den var ju som tvunget att ha, rosa och allt, i mitt kök. Har gått och funderat på den ett tag nu. Mitt liv vore inte komplett utan serni.

Ps. Jag ska ta bättre och snyggare och mer redigerade bilder på min lägenhet och i synnerhet köket och soffan någon dag. Så att ni får se allt det fina. På bilden nu ser det inte så flott ut.

Tata-taa for now

Det är kul att shoppa 1.0



Den här fina saken fick följa med mig hem från Kårlins idag.
 
Fördelar

- Den rymmer alla mina miljonersblock, kalender, matlådor och allt annat småpill som jag
alltid tenderar att fylla mina väskor med
- Den är stor, rymmer säkert träningskläder eller packning för en mindre weekend eller ett pyjamasparty.
Eller möjligen en liten liten människa
- Den är snygg

Nackdelar
- Den var dyr, men det får den kompensera i att den förmodligen aldrig går sönder (Naiv? Jag?)

Ta ta for now

Ändrade planer

Jag har ingen lust att städa idag, och knappt att laga mat. Men jag lagar maten ändå och sparar städningen. Jag blev nämligen hejdlöst sugen på att kila ner på stan och bara kolla. Sånt kan ju vara kul menar jag. Så jo, det är planen. Sen är det jobb.

Ta ta for now.

Hej och hå, lev och må

Jag är inte en dålig bloggare, jag har bara så sjukt mycket roligt att göra! Som idag, jag vaknade och kilade iväg till Moa och Lollo. Vi hämtade soffa, vi tjötade och jag jobbade. Sen gick jag till Lollo efter jobbet, satt där i tio minuter och sen for vi till resecentrum och mötte upp Pettan. Sen satt vi och pratade till 22:30.

Men i alla fall, i morgon blir det nog lite roligare. Bilder på soffan och kanske på min nya grej som jag fick av Pettan (underbara kvinna! Hon far till Göteborg och överöser mig med gåvor sedan! ) om jag hinner mellan matlagningen och städningen som är planerad till morgonkvisten.

Sen så måste jag hinna provsitta soffan någongång också. Och handla lite mat. Och springa mer. Och gå mer. Det är lite som att livet är en liten burk i bra storlek med ett perfekt tungt innehåll. Förbaskat bra alltså. Något som man kan bara hålla i och titta på utan att nödvändigtvis titta i (du vet vad jag menar P).

Ta ta for now.

Soffa, I has it!

1dd6762631ff1f2388243f6f8fce8f1a.png

Soffa, I has it!


Måndagen den dagen det är idag

Förlåt för min frånvaro. Men jag vaknade i morse efter nästan en timmas snoozning som hade bestått av Sony Ericssons förinställda och helt hysteriska vakningsmelodi. Klockan var då ca 10:00. Då snappade jag upp på den senaste tänka tanken vilken hade gjort klart för mig att jag inte hade ett jota att äta hemma. Så jag svirade på mig och gick till Lidl.

Väl där så köpte jag en massor med grönsaker
(lite kul är Lidl's sortiment) och det resulterade i en powerwalk med 10 kg morötter, isbergssallad, cocosmjölk och ekologiska ägg på vägen hem. 10:45 var jag hemma och så kom min syster förbi. Hon hade ironiskt nog varit på samma Lidl som jag men fem minuter senare. Höhö.

Sen duschade jag och begav mig till jobbet.

- Och så var det med den dagen.

Men jo, jag är paniksugen på en dusch och lite hygien (se inlägget nedan) så jag ska fatta mig kort. I morgon händer det också grejer, jag måste laga någon sorts mat, städa lite (eller om jag gör det i morgonkväll? Får man dammsuga efter 21:00? Seriöst, jag har ingen aning, det brukar ju vara att man ska vara tyst efter 22:00?) och sen ska jag vara på plats vid Casa de la Lollo och Moa vid 10:29 - snåret. Vi ska nämligen frakta hit en soffa av kvalisort Jysk. Den är brun och fin så det blir jättebra. Sen ska jag donera min gamla mobil till bättre behövande och sen är nog dags för jobba antar jag.

Full rulle alltså och mycket kryptiska inlägg. Men det gör ingenting, jag är en glad skit.

Nu, dusch
Sen, spikmatta och en god bok

Laater

Och just därför skall vi segra


Bild lånad från muscles.se

Jag har gjort det. Jag sprang för första gången ikväll på nästan ett år. Jag har inte gjort det tidigare, och då av två anledningar.
1. Jag är så rädd om mina ben och vill inte få problem igen. Asfalt och dumma ben är ju i synnerhet en dålig kombination.
2. Jag har ogillat tanken att springa i stan skarpt. Folk och grejer, nha på den.

Men så, något fick mig att förhandla med mig själv. Angående benen så kunde jag ju prova i alla fall. Och med tanke på att springa i stan, ptja, är det någon som öht bryr sig så får det stå för dem.

Sagt och gjort, jag svirade om. Det första jag gör är att jag möter en buss. Men vet ni? Jag sprang hela tiden, hela sträckan. Nu må den "bara" vara 2 km, men kom ihåg att jag inte har sprungit på ett år. Jag var dessutom inte helt slut heller, fastän jag spurtade på slutet. Hade nog grejat 3 km.

Det roligaste av allt är tiden också, det blev 2 km på 14 min minuter (cirkatider då) vilket blir en snittid på 7 min/km. Förra gången jag sprang snittade jag 7,46 min/km. Okej, det är inte världens rättvisaste jämföring då jag sprang 4 km när jag snittade 7,46, men ändåå. Vaddå pepp på burk. Creme de la creme. Brylkräm.

Later

Trött men glad

Jag är så jäkla trött, ni skulle bara veta. Hursom, Brüno var bra, hysteriskt sjuk humor men ändå ingen Borat 2. Sevärd om man gillar sjuka saker, annars inte.

Nu ska jag dock sova
, sen jobbar jag ju kväll i veckan. Kan bli kul med lite omväxling emellanåt då.

Later

Jag sitter hos Lollo med några fr

0-744ae3e8b9bbc879efba4eeea160d87c.png

Jag sitter hos Lollo med några från jobbet och kikar på Skönheten och Odjuret. Inte helt fel med allsång och nostalgi.


Kuligt hur det kan bli

Det är sen söndageftermiddag och jag har inte gjort av dagen än, men det är så skönt. Jisses! Att bara ta det lugnt är ju underskattat. Eller så är jag fortfarande i semestertempo. Ja, ingen aning.

Hursom, snart ska jag städa lite och duscha och så. Efter det ska jag kila bort till Lollo och hälsa på. Och sen på det ska vi träffas några och ta en fika och en då kolla på Brüno.

En mycket, mycket bra dag.

Later

Realisation



Kika in på junkyard om ni har lust att förskingra pengar. Nu i dagarna så har de upp till 50% rabatt på rubbet. Den här snygga saken ovanför gick lös på 374 pix inklusive frakt, annars hade den kostat 699 kronor + frakt. Ibland är det kul att hetsshoppa.

Laater

Hysteriskt

Jag har en sån men svart, snügg som få.
Bild lånad från dailymobile.se


Mkay, tidsplan det senaste dygnet

13:00 Vakna, packa och greja på
16:00
Börja åka bil och inte sova alls på natten. Vi hade många osjungna sånger
05:30 Komma hem och kånka upp allt packning, micro osv osv.
05:34 Somna av utmattning
11:20 Vakna av sig själv
12:20 Ta bussen till min syster, åka till Mediamarkt, köpa mobil, fara till stan och käka sallad.
18:06 Borde tänka på min hygien

Ja, det har alltså varit tjock nanting idag.
Därav mitt ickebloggande. Men I'll be back, bara inte idag. Har massor att göra så det blir som så ibland. Fast jo, min nya mobil. iLike! Den är snygg och svart och tar bättre bilder än min förra. Jag är sketanöjd.

Later

Vi har utnämnt Statoil i Gävle til

0-23720c9112a3daf6d5bf0436ee69c4f5.png

Vi har utnämnt Statoil i Gävle till Sveriges trevligaste mack. Jag har kaffe också, sen så fick vi betala intergalaktiska priser för bensinen. Det är bra skit.


Nu lämnar vi Sundsvall. 60 mil kva

010790d3ad381a16669319191395529b.png

Nu lämnar vi Sundsvall. 60 mil kvar, men hä ska gå fint!


Nu är vi påväg mot söder. Vi är nå

0-5330ff9507083bbc3fb3ad5aa7685dad.png

Nu är vi påväg mot söder. Vi är någonstans mellan Dorotea och Sundsvall.


Gratisbio

Det är en såndär internetgrej där man ska klicka runt och få lite poäng och grejer som man sen får byta till presenkort och biobiljetter. Jag är faktiskt egentligen emot sånt, men min syster var med och nu när jag själv är inne i snurren så är det ganska harmlöst. Det är mer som bara att klicka på och få poäng och lite gratis grejor. Såatteh, testa, för all del, det kostar ju ingenting. Vill ni dessutom vara snäll med mig så ska ni klicka på den här länken. Annars går det lika bra att regga sig på gratisbio.se direkt utan att ge mig bonus. Whatever liksom.

EDIT: Klickar ni på "den här länken" och reggar er så får ni 75 poäng, annars får vi "bara" 50 poäng. Så visst tjänar ni lite på det ock. Finns dessutom två enkla grejer som man kan göra så att man kommer upp i 1500 poäng (jag gjorde den för 900 poäng). Och det är till exempel en himlans massa presentkort.

Klicketiklick.

Laater

Jag är en dålig bloggare idag..

.. meeen, I've been busy! Har dock inte dokumenterat idag eller nå, mest bara varit. Vi har dels varit i Storuman, och sen var det städning och röjning, och sen var det jordgubbsätning, och sen var det film, och sen var det middag och efter det så for vi till pappa och hälsade på. Pjuh, rolig dag men jag är trött. Har lite ont i huvudet också, råkade nämligen springa rakt in i glasdörren på systembolaget och skallade den med pannan. Mamma och mormor garvade så som de aldrig gjort förut. Fast det såg nog förbannat  kul, haha. Nåväl.

Nu kallar resten av kvällen och så har vi ju hemresedagen i morgon. Bil och åter bil.

Later

Den där med armhävningarna


När ni ser den här bilden så vet ni att jag har fått någon av mina skumma ideér. Som mina nuvarande, att inte äta godis på två år eller då att inte dricka alkohol på en månad. Och nu har nästa kommit. Jag ska.. trala la la.. göra 100 armhävningar. Ballare än så blir det inte.

Jag läste365 saker att det var en sak som man kunde göra. Så visst, varför inte? Jag vet dock inte riktigt hur jag ska gå till väga. Det enda jag vet är att mina delmål är 5 styckna (jag har aldrig påstått att jag har muskler. Men å andra sidan så beror mina obefintliga armmuskler på medicinska orsaker. Inflammationer i muskelfästen är inte att leka med), 10, 25, 50, 75 och 100. Tid? Ingen aning. Jag vet inte hur fort man bygger muskelmassa om det nu är det som krävs. Eller bara ett jävlaranamma. Hursom, det blir spännande. Uppföljningar kommer att komma

Nu. Dricka te.
Sen. Hantlar

Laater

Kreativt så det stör



Ahjustdeja, jag har ju pillat lite i photoshop idag. Det är bara skitkul, dock inget som ger garanterat ingång till Konstfack. Men hey, har man kul så!

Later

Vi har nostalgikväll. The Wedding

43f7575dbd3047810365facf868ac786.png

Vi har nostalgikväll. The Wedding singer och äggtoddy. Det är bra skit.


Onsdag

Filmen var mycket bra! Rekommenderas tillochmed. Eller ja, man förlorar inget på att se den i alla fall. Men idag blir det nog ingen film. Jag ska rensa i röran och stuva om gamla saker som jag inte vill ha kvar, och då tänker jag främst på ett par tre säcker som står ute på balkongen. Vojne vojne. Men först ska jag göra lite kul i photoshop. Sen säckarna.

Later

En kvinnas doft



Efter att ha drömt klart om Sphynxkatter så tänkte jag kika på lite film. En kvinnas doft med Al Pacino i huvudrollen. Ett drama från 1992 som är regisserat av Martin Brest. Tydligen en höjdare enligt min mamma. Men jag tror henne, vi brukar synka filmmässigt när det gäller drama.

Later

Avsluta meningen

Jag har insett att min senaste kyss: var på ett katthuvud. Eller kyss och kyss, det kanske snarare var en puss? I alla fall, hur man än nu definierar det så kanske det inte var så genomtänkt eftersom jag är allergisk. Jag lyssnar på: mycket Tom Waits och all bra musik som jag fick för ett par månader sedan. Lite roar dom små, än idag. Jag pratar: minst åtta timmar per vardag. Jag tycker om: att liksom bara vara. Då blir det mesta fint och bra. Jag avskyr när folk: inte lyssnar, ljuger, stjäl, fördärvar och går på stan i bredd och stannar eller de som stannar längst ner i en rulltrappa. Min(a) närmsta vän(ner) är: riktigt bra. Min första vän hette: Emma? Kärlek är: lite överskattat, kanske inte. Kemiskt hursom. Men det kan ju vara trevigt. När jag borstar tänderna: känns det som om munnen blir steriliserad. När jag lagar mat: gör jag någonting gott, typ vit fisk eller matvete. Det är charmigt när: folk inte gör sig till. Den värsta känslan är: när man vaknar och förstår att man har försovit sig, bubblare: nära-döden-upplevelser. Den bästa känslan är: samma som den som William Wallace gillar, freedom! Nejmen, det kan ju vara lite trevligt att fatta att man har gjort någonting bra också. Jag är bäst på: att vara jag? Annars vill jag inte titulera mig som bäst. Jag är sämst på: att höra av mig till folk och att säga nej. Om jag va ett djur skulle jag vara: något fult som pickar. Det finaste som finns är: kärlek kors och tvärs icke definiterat som någonting som kan avla avkommor. I sommar: jobbar jag mest, badar ingenting och längtar till hösten. Sist jag grät var: jag minns inte när men jag minns att jag var jävligt glad för det. En månad sedan kanske? Jag kan: sova till hög musik. Tydligen en merit enligt dem som inte kan det. Jag kan inte: ljuga. Det är något fysiskt fel på mig. Men det är mest bara bra. När jag vill tänka går jag: en liten promenix måhända. Min mobiltelefon är: snart utbytt. När jag vaknar på morgonen: brukar jag tycka att det vore skönt att ligga kvar. Innan jag går och lägger mig: kollar jag låset, plattorna och kaffebryggaren ett par tre gånger. Just nu tänker jag på att: jag ska spikmatteligga och lyssna på musik efter att jag druckit mitt te. Bebisar är: Överallt nuförtiden, jisses vilken babyboom! Idag har jag ätit: mjukt tunnbröd, sill och ägg. Ikväll ska jag: chilla och kanske provkasta med viss utgång eftersom det är en fisktom sjö. Jag vill verkligen: att vi inte gör en favorit i repris och kör fel på hemvägen.

Laater

Ett mysterium



Är det någon som är haj på natur och kottar? Vem, vad eller varför kan ha lagt en enorm hög med kottar mitt på stigen? Det är ingen sån stor tall ovanför och kottarnas ursprung och deras nuvarande position känns helst ologisk. Kan tillägga att mamma som gått stigen tidigare i år inte har sett dem förut, så det har väl hänt realtivt nyligen. Är det någon som vågar sig på en gissning?

Jag tror förresten stenhårt på att det är Farmor som ska ha kottarna till sin rökfria krog.

Later

Powerwalk



Vi har burit in lite ved och efter det så kilade jag och mamma på en promenad. Vi filosoferade och jag prov-provade min nya kamera. Batterierna har återvänt till byn. Jag blir nog aldrig en grym fotograf, och det är inte det som är tanken heller. Men det är så mycket roligare nu. Fick så härligt skumma färger på den här också eftersom jag inte har gjort någon ny vitbalans. Tabbar blir bra skit.

Later


Tom Waits lurar alla


Från bagelradio.com

Jag gillar den här låten väldigt mycket. Den är inte melodiskt fin eftersom han mer som bara pratar igenom allt. Men den är lurig. Så börja läsa kanske, det är en rolig historia om inte annat.        

          I was in a line at the supermarket the other day, and uhm... y'know, I had all my things on the little conveyor belt there. And uh... there's a gal in front of me that is uh.. well, she's staring at me and I'm getting a little nervous and uh, she continues to stare at me. And I uh, I keep looking the other way.

          And then, finally she comes over closer to me and she says: "I apologise for staring, that must have been annoying. I, I... You look so much like my son, who died. I just can't take my eyes off you." And she precedes to go into her purse and she pulls out a photograph of her son who'd died.

           And uh, he looks absolutely nothing like me. In fact he's... Chinese. Uh... anyway, we chatted a little bit. And uh, she says: "I'm sorry, I have to ask you. Would you mind, as I leave the supermarket here, would you mind saying "Goodbye mom" to me? I, I know it's a strange request but I haven't heard my son saying "Goodbye mom" to me, and "So long" and it would mean so much to me to hear it.

            And uh, if you don't mind I... " And I said: "Well, you know, okay, yeah, sure. Eh.. uh... I can say that." And, and so, she uh gets her groceries all checked out. And uh, as she's going out the door she waves at me and she hollers across the store: "Goodbye son!" And I look up and I wave and I say: "Goodbye mom!" And then she goes, and uh... So I get my few things there, on the conveyor belt and the checker checks out my things. And uh, and he gives me the total and he says: "That'll be four hundred and seventy nine dollars."

              Uh... and I said: "Well, how is that possible! I've only got a little tuna fish, and uh some skimmed milk, and uh mustard and a loaf of bread..." He goes: "Well, well you're also paying for the groceries for your mother. She uh, told me you'd take care of the bill for her." And I said: "Well, wait a minute! That's not my mother!" And he says: "Well I distinctly heard her say as she left the store "Bye son!" and you said "Bye mom!" and so what are you trying to say here, uh..." I said: "Well, JESUS!"

               And I looked out into the parking lot and she was just getting into her car. And I ran out there. And she was just closing the door, and she had a little bit of her leg sticking out of the door and she was pulling away and I grabbed her leg and I started PULLING it! Just the way... I'm pulling yours...


Pulling your leg
= Han skojar med dig.

Så var det med det.
Laater



Spelkväll öst i backa

Det var väldligt väldigt roligt igår! Vi spelade som sagt, jag förlorade och Kicki vann. Hon bjöd dessutom på världens godaste kladdkaka med maximal kladdighet och så var det hundar. Närmare bestämt fem stycken, mycket att hålla reda på men väldigt söta. Jag var förövrigt Bobba Fett men fick kalasdäng av Leia. Darth Vader hade dock inte så mycket affärssinne för dagen, som tur är kanske. The dark side har inte alltid kakor. Sen kikade vi på får också. Och bilden längst ner till höger är tagen vid 00:36 - snåret. Ljust dygnet runt, det är bra skit.







StarWarsmonopol, jag är Bobba Fett

0-2350f406ed6756509e14201d911892c8.png

StarWarsmonopol, jag är Bobba Fett och har bland annat Cloud City och Coruscant. May the force be with me.


Ändrade planer



Det blev ingen promenad idag.
Det började nämligen regna och har gjort det konstant från det att jag fick idén. Lurigt va? Hursom, istället så är vi inne och myser. Jag har påtat lite i rummet och så har vi löst korsord. Tre pers med tänkarrynkor och när man kommer på det där omöjliga är lite underskattat. Tänkte ägna resten av dagen åt att läsa istället. Det går nog så bra.

Sen efter middagen ska vi kila till en av mina kusiner. Fika och spela Star Wars-monopol.

Later

Inte vackrast i världen


Från skivkoll.se

"Ni är inte vackrast i världen, världen är vackrast i er.
Och det är inte i era ögon, det är i vad ni ser. "

Emil Jensen är en mycket bra kille. Ska förövrigt se han i november (var det väl?), happy times!

Nu, promenad

Later


My precious




Här är kameran och det extra objektivet jag fick av pappa. Den är stilig och som ett mellanting mellan kompakt- och systemkamera. iLike! Har bara inte hunnit testa den så mycket. Man ska ha vanliga AA-batterier i och vi har inga hemma och det är 2,5 mil till affären. En av de saker som man får vänja sig vid om man bor i en by.

Later

Det var riktigt roligt

Vi var på visit hos min pappa ikväll, och det var riktigt roligt. Han berättade om finska gravitationstest och vem som är en av de andra dimensionerna. Jag skrattade så jag trodde att jag skulle avlida på plats. Eller i alla fall lida av andnöd.

Fick dessutom en kamera av honom, mer om den imorgon. Nu är det sömn som gäller.

Later

Det blev rabarerpaj till alla ikvä

0-380710fc3ed960e7b37683e30d29ec56.png

Det blev rabarerpaj till alla ikväll. Kocken är jag och utlåtandet blev bra. Mycket och gott helt klart godkänt. Men vad annars? Det är ju som sagt rabarber. Ra bar ber, hm, knepigt ord.


Nödvändigt på riktigt?



Jag har fått ett myggbett i min tatuering, ungefär där pilen pekar. Jag kan inte klia på den men det kliar ändå så att man nästan inte kan låta bli. Fast än så länge så har jag stått ut och tänkt fina tankar om världskrig istället. Myggbett råkar klia något så fruktansvärt på mig (eller på alla?).

Men som sagt, hittills går det bra. Dumt vore det väl annars, att klia på en nygjord en är ju som att be om en infektion och annat otrevligt. Den samlade barnaskaran av bakterier som huserar under naglarna är ju som bekant stor.

Och jo, jag har inte suttit och solat, om någon skulle anmärka på att den är ute i solen. Och det är ju inte heller bra då den är nygjord. Men nä, jag håller den i skuggan. Förutom just där då.

Later

Sommar och semester i bilder

''

'
'

Dagens soundtrack..

..får bli Herman's Hermits med No Milk Today. Youtube funkar tydligen inte, så det blir Spotify för er som är intresserade.

Later

En sån tatuering kan man också skaffa


Från allas vår modblog

Jag och min syster sitter i soffan och kiknar av skratt. Varför vet vi inte, men den är på något vis så skön. Skit i stora oldschoolryggtavlor med världens djupaste mening liksom, gör en katt som spanar in sin eget arschle istället.

Later

Nostalgitripp


En vän från gymnasiet "ritade av" mig för några år sedan. Jag gillar
min haka om inte annat.


Jag håller på att rensa bland mina två flyttlass. Allt ligger huller och buller och helt plötsligt så ligger mina tidigare liv fullt synliga och jag kan ju inte låta bli att läsa lappar, dagböcker och försöka att komma ihåg. Det är väl nödvändigt men jag var inte förberedd så. Jag skulle ju som mersom bara rensa bland lite skit.

En fråga är dock vad man gör med ex-grejer? Kasta för att det ska kastas? Ha kvar för att det är fina minnen fast de minnen kan påminna om andra saker? Jag menar är det slut så är det ju av en anledning som inte alls behöver vara negativ. Man kan ju ha gått vidare och man tycker om varandra som vänner ändå. Men just de där sakerna som då visade hur mycket det var liksom, hur stort det var. Det kan man väl bara inte kasta.. eller?

Så försökte jag förklara för min mor att jag inte hade så himla mycket att stuva om, alltså att mina saker mest var utspridda och så mycket ut. Men det gick inte så bra: "Jag har inte så mycket grejer egentligen. Det är mest.... saker"

Later

Det är skillnad på bil och bil



Jag fick provköra min brors nya bil igår. Det är en BMW 330D. Alltså, en från treserien med en 3.0 liters dieselsexa. Det var drag nanting i den och jag är övertygad om att jag ska ha en sån när jag skaffar egen bil. Jäklar. Det var stilig interiör också. Och en liten dator i. Och stereo.

Laater

Morgonstunder



Så vet man att man är hemma
1. Mamma kommer in och väcker en strax innan melodikrysset-tid. Dvs någonstans mellan 09:45 och 09:55
2. Samma mamma har dukat upp frukost och frågar om det är något hon har glömt att ta fram
3. Hon har ställt fram min mugg som jag hade när jag var mindre bast.

Bubblare: Om man inte vaknar när dörren öppnas så drar hon baksidan av sin hand mot ens kind några gånger. Som när man var 4-5-6 år.

Later

En god natt

Jag fastnade framför youtube i någon timma. Kanske lite dumt, men å andra sidan så har jag ju semester så vad gör det? Nu ska jag sova i alla fall. Men först ska jag bara panikborsta tänderna. Och paniktvätta tatueringen. Och paniktvätta mitt ansikte. Sen blir det sömn. Ska bara.

Later

Glassigt



Vi har suttit ute i glashuset och ätit en mycket god måltid. Grillat med mammas potatis, ungefär det bästa som finns. Så har min bror kommit hit nu ockå, inte ett öga är torrt och det har redan börjat balla ur. Nu ska vi fortsätta, vin och saft (för min del).

Laater

My good looks



Fotade av ett kort jag hittade hos mormor. Jag ser lite pillemarisk ut. Lite full i fan ni vet. Som om jag skulle hitta på något om inte var enbart av godo. Jag var kring sju bast och gick i ettan. Nu 14 år senare så flinar jag fortfarande likadant, men har lite mer tänder, tackochlov.

Laater


Att hämta ved



Vedplockare in action. Det är min mamma som gör entré på min blogg. Ved för mig var dessutom ett nödvändigt ont. Nu är det mera nostalgi och ett gott dagsverke. Fast när jag var liten fanns det ingen som kunde gnälla in ved såsom jag gjorde.

Later

Hos mormor





Nu har vi momlat oss klart. Vi fikade och fördrev tiden med att surra och skratta. Det roligaste av allt är burken på bild åtta, "asbra husvård". Och så en av mormors klockrena som snart är klassiker: "ibland så hörs det inte att jag inte har hört".

Later

Vi har hämtat ved och är just nu ä

0-1eb6b2ebb852660b366943f8a05ca702.png

Vi har hämtat ved och är just nu är vi hos mormor och pratar lite. Fikadags med andra ord!


Vi är släkt med varandra



På bilden ovan ser ni min kusin och min syster. Vem som är vem får ni själva räkna ut. Och det är förövrigt så det kan se ut 04:27 någonstans mellan Skövde och Storuman. Förbannat roligt alltså.

Poängen med inlägget är att familjen och släkten är bäst. Och speciellt när man inte träffat alla av dem på mer än ett halvår.

Later

Vi är glada

Nuså, maten är uppäten, kläderna är nerhårade av katt och allt är precis om det ska vara. Det finns inget kallvatten i köket eftersom det krävs vissa reparationer och åtgärder. Internetet är halvsegt och en hel hög har hört av sig och funderat på om jag ska med ut och festa ikväll.

Men nej ni, här är hemma. Vatten eller inte vatten. Och jag skulle inte byta bort hemma just nu mot alla fester i världen.

Min mamma är dessutom världens bästa
så vi ska mer som bara skvallra resten av veckan och nästa vecka.

Later

Nu är vi äntligen hemma! Det blev

0-56f3af85619515d27716fe817a6273b7.png

Nu är vi äntligen hemma! Det blev en liten omväg på tio mil, men hem kom vi. Och snart ska vi dinera, fläskpannkaka med hjortronsylt. Livet definierat i en burk.


Ord är överflödiga. Men det var he

0-5344141ddefd383de4e4aa5c9ed5a51c.png

Ord är överflödiga. Men det var helt klart värt sina 95 riksdaler i alla fall. Det är också mycket möjligt att jag har förätit mig på äggröra. Och vattenmelon. Och mat överhuvudtaget.


Hallå världen

Vi rullar fortfarande. Har nyss ätit världens största frukostbuffé på Scandic i Sundsvall, bild kommer! Så nu är jag mätt som om det inte fanns någon morgondag (på riktigt, jag mer som vaggar fram och funderar på hur jag kunde klämma den sista mackan med brieost på. Men är det buffé så är det buffé) och bara 40 mil kvar hem - och det är ju bara nästgårds.

Home sweet home och nuså är snart mitt batteri till datorn slut.
Update via mobil it is.

Later

Klockan är 05:50 och vi har kört 5

534ce3ce74cfb148dcce7913fea4b322.png

Klockan är 05:50 och vi har kört 50 mil. Det går framåt ska ni veta, och än så länge nöter vi på samma förare. Min syster måste vara släkt med Batman eller möjligtvis killen som sjunger i All That Remains.


iGoogle


Min iGoogle med nintendotema

Det måste vara världens bästa startsida, iGoogle. Man kan lägga till och ändra och greja på med gadgets och skit. Hur enkelt som helst också! Jag ska visa dig mamma, Superstart gör inte längre skäl för sitt namn. Google kommer och tar över världen.

Laater


Jag har det bra här bak i bilen

Just det, klockan är 02:56 och jag surfar som en tonåring som är på MS-röj-lan. Jag har ju min bärbara dator och mitt mobila bredband från Telia fungerar precis som det ska!

I alla fall, vi är snart i höjd med/i närheten av Västerås.
Jag har sovit knappt en timma och är pigg som jag vet inte vad. Var inte jag trött nyss?

Nåväl, hittills går det bra.
Jag ska inte köra något förän i morgonbitti så jag kanske hinner sova en stund till innan dess.

Later

Mitt kök mitt hem



Titta vad som sitter på min kyl. Först så är det en hämtmeny från Downstairs. Sen så är det två olika bilder på samma berg, fastän det syns lite dåligt. Jag affirmerar min hemlängtan. Och jag ser lite oburen ved, myggor och möjligen en ren om jag anstränger mig också.

Det är första gången jag har en egen kyl att pynta också. Jag har lyckats bra so far tycker jag.

Later

Hej på mig!

<--- Vinka. Jag vinklade kameran lite upp när jag skulle fota tatueringen. Det var ju någon som så snällt bad mig om att VISA DEN I FÄRG OCKSÅ! Hihi, nåväl. Fråga och ni får.



Så där är den. Ursäkta mina smutsiga fötter. Den är tagen för ungefär en kvart sedan, så den är pinfärsk. Är fortfarande mäkta nöjd förresten. Och den är om möjligt ännu snyggare när man har ballerinaskor på sig. Tänk er då när jag slutar fjanta mig och kan gå i högklackat?

Den läker på fint också. Mitt träd.

Laater

Trubbel

Jag känner vemod inom mig. Just nu är det ett bra ord för min sinnesstämning men jag har ingen aning om vad det betyder ordagrant. Det kan ha med att jag är trött och kanske inte sådär jättekry att göra. Det är nog lite jobbet också. Så det är ju bra att jag får vara lite ledig nu, så att jag kan komma tillbaka fit for fight.

Har dessutom lyssnat
Trubbel med Håkan några gånger på repeat nu. Om ni vill ha soundtrack till inlägget alltså.

I alla fall, jag tycker såhär; en bra värld vore en där alla ärliga eller i alla fall säger vad de menar och vara lite trevliga. Och så den ultimata krigslösning, kan inte alla bara kramas?

Fast, äsch. Nu skiter vi i allt. Jag ska ju på retreat hem till byn.


Later

Det är regn och rusk. Men imorgon

0-2c93977867745f60f59dd0b64c3af0b0.png

Det är regn och rusk. Men imorgon vid den här tiden är jag inte har. Mot hem alltså, nedräkningen är påbörjad!


Det är terast på jobbet. Hard work

4b843f01b617466eaa873a05b356c1ce.png

Det är terast på jobbet. Hard work work!


Lite lustigt

Jag läste den här artikeln i Expressen.

Å ena sidan så kan man livligt diskutera huruvida åldergränser på piercingar och tatueringar bör förekomma. Jag är starkt för en 18-årsgräns.

Men å andra sidan är det hysteriskt roligt
att de kallar en piercing i bröstvårtan för en "sex-piercing". Utdrag ur artikeln: "Mamman anser att salongen som sex-piercade hennes dotter bör granskas närmare".

Kan någon förklara för mig vad en sex-piercing är? Jag har aldrig hört uttrycket tidigare och jag menar, det kan väl inte bara vara så att mamman kallar det så för att överdriva för att få effekt? Ordet sex och 14-åring klingar ju inte så fint ihop menar jag. Men varför i hela friden hakar Expressen på? Och rent krasst, vad har en metallstav i kroppen med njutning och fortplantning att göra?

Later

MSN-konversation med min mor

Min kära mor beskådar min nya fot och vi konverserar som alla andra ungdomar via MSN.

mamsingen säger:
vad har hänt med din lilltå?
johanna ★ säger:
Haha, jag vet inte.
Ställde upp foten på sängen och lilltån halkade efter bara
mamsingen säger:
orutin låter det som
med lilltån alltså
johanna ★ säger:
:'D
Det kan man nog kalla det också

Det är inte klokt vad jag saknar den människan alltså.
Nedräkning till dagen jag står på bron och kramar om min mamma är det som är längst fram i hjärntänkeriet just nu,

Later (& soon för din del mamma)

Var har du varit hela mitt liv?



Hela dagen har varit ett kaos gällande kroppen och dess innandöme. Jag blir som vanligt helt slak efter att jag har tatuerat mig och energinivån ligger på minus två. Mina läppar har varit torra som fnöske också. Jag har min vana trogen letat igenom min väska x antal gånger för att hitta min lypsyl som smakar och luktar som en.. ja - en runda i fruktdisken på ICA? Hursom, när jag tog bilden på tatueringen (den i det förra inlägget) så såg jag den. In you face hade jag lust att skrika medan jag pekade på den, I found you.

Nu är mina läppar återställda och det känns än en gång kul att le.


Later

And they grew and grew



Här har vi trädet. Ignorera dock min väldigt suspekta lilltå. Det är ju oläkt som nog alla förstår, men efter att skorpan har släppt så kommer den att bli lite ljusare och så kommer man att se skiftningarna i lövverken mer. Men jag är i alla fall saligt nöjd. Det blev precis som jag hade tänkt mig - och ännu bättre ändå. Det skulle t ex inte vara någon skugga i stammen, men vi tre smarta själar konfererade och kom överens om att det skulle se bättre ut, och det blev det ju. Ja sannerligen, säger jag. Fan vad jag är nöjd.

Proceduren tog drygt en timma och eftersom priset på den inte spelar någon roll så skriver jag inte det. Det kändes väldigt mycket på foten men att det gjorde skitont är att ta i. Så någon stans mellan typ aj det känns lite och lite ajsomfan.

Symboliken lyder som följer: Vi växer och utvecklas (trädet) var vi än går (placeringen på kroppen). Bonsaiträd är dessutom något som behöver mycket omsorg och pill för att det ska bli så bra som möjligt (man måste vårda livet och relationer). Jag kan vara djup om jag vill.

Anyhoe, bättre bild kommer när den har läkt klart. Och varför tatuerar jag mig bara på ställen där jag inte kan ta en hyfsad bild?

Laater

Jag är väldigt glad och väldigt nö

0-33c81aff5220608a773dcd0071ae1139.png

Jag är väldigt glad och väldigt nöjd. Mer om den senare.


Låtom oss gåva

Nu ska jag bara klä på mig och anrätta ett ansikte för dagen. Ska måste jag vårda mina fötter litegrann. Stackars tatuerare annars. Lite sådär kul känns det ju, och jag har ju aldrig tatuerat mig på en studio förut heller. Det har varit mässor och.. ja, bara mässor. Men i alla fall. Liktornar ska slipas (jag har inga liktornar, vad är en liktorn förresten?) och nagellack ska upplösas och nagelband ska puttas ner. Sen är jag fit for fight. Har till och med rakat benen dagen till ära.

Laater

Den är en sån där som är gul men ändå inte men kanske

Vi, eller ja, jag har i alla fall haft en förbannat trevlig kväll. Vi spelade Cluedo och Alias. Jag var top notch och vann båda gångerna. Eller så hade jag bara röta. Eller så spelar det ingen roll. Men lite kul var det allt. Hetsa fram någon sorts mundiarré så att man ska göra sig förstådd i Alias. Och klura som fan på vad som är mordvapnet medan Anna har något klura-ut-system som mer liknar en lottorad.

Och idag är nog den dag
som jag skrattat mest det här året. Eller en av de dagarna i alla fall. Sånt gillar vi. Jag är på ett väldigt bra humör nuförtiden. Sånt gillar vi också.

Nu, sova
Imorgon, tatuering (bild kommer asap)

Later

Jag har suttit och funderat på en

418424e337c5da4641661baed0d1692d.png

Jag har suttit och funderat på en tatuering idag, alltså inte den jag ska göra imorgon utan nästa eller så. I alla fall. Nu ska jag bara invänta mina kamrater och sedan ska vi spela spel a la nittiotal. Det blir grejt!


Godkväll, hej och godnatt

Jag är trött. Det må vara så att det gick knackbra på jobbet idag (skönt faktistk!). Det må också vara så att Lollo har varit här hela kvällen eftersom jag har re-flätat in hennes dreads. Eller så är jag bara trött, jag vet inte, dagen har gått på en kvart.

Trött men glad bör tilläggas. Och jag har skrattat som om jag vore lite speciell och hade permission idag. Jag kommer lätt att få skrattrynkor innan jag är 25 år. Men det är det helt klart värt.

Later

En bra vecka


En glad skit

Det är en mycket bra vecka i veckan, mycket bra!
Måndag: Inget speciellt, men det är kul med måndag och idag är en sådan dag då jag blivit glad av att vakna
Tisdag: Vi ska vara några stycken som ska spela spel och hänga. Sånt är kul!
Onsdag: Jag ska tatuera mig (och det säger väl allt?)
Torsdag: Sista jobbdagen, eftersom..
.. jag är ledig på fredag och jag, syster och min kusin börjar hemfärden.

Och under tiden här ska jag hinna få hit en soffa också.

Nu kallar jobbet.
Laater


Jag är rädd



Allt är i sin ordning! Dimman ligger över Cementa så till den grad att jag funderar på att spika för mitt fönster. Min räddlista ser nämligen ut som följer:
1. Spindlar
2. Höjder
3. Stora metallföremål, stora byggnader och industrier

Fast det jag menade var att det är kallt och skönt igen,
så att man kan vara anständig igen.

Later

Golden shower?

Jag samtalade nyss med min syster via msn. Vi ska just säga hejdå så skriver hon följande:

Petronella säger:
nu ska jag se film och bli pissad på!
Petronella säger:
nejjjjuuu!
Petronella säger:
PUSSAD!
Petronella säger:
PUUUUUUUUUUUUSSAD!
johanna ★ säger:
Måste nästan blogga om det
Petronella säger:
haha gör du det!
bara du skriver sanningen

Jag vet inte varför men min systers felskrivning är hysteriskt rolig.
Förbannat rolig till och med. Jag ser scenariot framför mig, på gott och ont. Nöjet ligger nog i att se en bild i huvudet av han som jag bott med i nästan ett halvår som står och urinerar på min syster.

Later

Ser ni att en sida i min nya pocke

78d070ec9d23b139bca22526e875e654.png

Ser ni att en sida i min nya pocketbok är lite för stor? Jag kan inte med att läsa boken innan jag har klippt till det, skulle kännas fel annars.


Black friday rule

En liten sammanfattning av min helnyktra helg som är så exprimentiell så att det stör. I detta nu så märker jag ingen skillnad och är snarare glad för det. Jag har hunnit med en massa samtidigt som jag inte har gjort ett skit. Det enda som skiljer sig är egentligen alkoholintaget. Det blir fler nyktra helger ska ni se.

I alla fall. Jag har dinerat kungligt ikväll. Vid 19:41-snåret var all min ätbara mat djupt nerfryst och då jag inte har min micro i samma kommun som jag bor i så köpte jag pizza istället. Har ju ett ställe bara 4½ trappor ner. Skitlyxigt de dagar man är sugen på pizza. Det är inte ofta men idag så kändes det bra, och de gör väldigt goda pizzor också.

Nu, något kul. Mer film?
Sen, läsa och sova.

Laater

Taken



Jag hängde lite och kikade på film idag, och bland annat Taken med allas vår jättemesiga superactionhjälte Liam Neeson. Alltså det funkar inte riktigt när han säger att "du ska dö". Jag tar inte farbrorn med nallebjörnsröst på allvar. Men det gör då det samma, filmen var ändå över mina förväntningar. Riktigt sevärd faktiskt. Har haft en sjukt rolig eftermiddag idag också, det bör nämnas.

Later

Det går bra nu kompis

Jag har hunnit med en himla massa idag, och däribland min efterlängtade städning. Nivet, hela lägenheten kändes smutsig. Som ett krigshärjat och osanerat kärnvapenskrigsområde. Lite så. Men nu är det frid och fröjd, som en liten blomsteräng eller varför inte som en sommarrea på indiska.

Later

Nytt i hyllan



Jag klickade nyss hem ovanstående animeserier från cdon.com. Love Hina är bra såvitt jag minns den, men Ninja Scroll har jag bara sett i format film. Men den var bra så serien borde ju vara typ lika bra, eller något. Ja, det blir spännande i alla fall.

Later

Röj de la koffeindryck



Jag gick ut igår, på Krikelin faktiskt. Men jag livnärde mig på en cola light och en typ Red Bull som jag fick av bartendern av någon anledning. Hursom, det var snällt i alla fall! Jag for inte ut själv heller, njet. Höll mer Lollo sällskap (höger på bilden). Vi tjötade, drack våra drycker och kilade hem åt var sitt håll sedan. Att vara icke alkoholpåverkad är så underskattat faktiskt. Så min månad utan alkohol känns visare och klokare för varje dag, eller så är det jag som börjar bli gammal.

Hursom
, den mystiska mannen till vänster är Lars. Lars och Lollo är som ett radarpar, ni ser väl hur bra de kan posa? Det är sinnessjukt hur roligt jag har haft med dem.

Laater

Det är kallt och skönt

Jag sov med täckte inatt. Förstår ni grejen? Jag kunde dra på mig täcke där vid 05:06 - snåret. Det var helt underbart. Och nu fryser jag till och med lite sådär. Lovley. Faktiskt!

Det ska jag fira med att städa och byta mina nersvettade sängkläder (förlåt, men hey, jag är ju knappast den enda).

Later

En bra bok



Det är "Buddha" av Karen Armstrong. Man får lära sig allt och lite till om Buddha. Himla kul att man faktiskt kan sammanfatta början på en religion på 208 sidor och ändå vara intresserad när boken är slut. Om ni ramlar på den eller är intresserade vill säga.

Later

Flashigt, jag kan mobilblogga. Och

-7246a71b0c744257bc7646bffae43bf.png

Flashigt, jag kan mobilblogga. Och så här ser det för övrigt ut när det har krypit in en skalbagge i en väska som tre brudar inte lyckas lokalisera.


Watch them Feed


Välkommen, willkommen, welcome.. nu kan jag inga mer utländska språk. Hursom, här är min alldeles egna och geniala blogg. Jag kommer att skriva om allt ni inte vill veta oc h förse er med så mycket onödig information så att man kan fundera på om en omskolning av grundskolan är en passande åtgärd.

I alla fall, kort om mig: Jag gillar Buddha men är inte buddhist, musik, film och mitt jobb. Jag gillar inte misshandel av det svenska språket, trångsynta människor och spindlar. Jag bor i Skövde, är 21 bast men kommer från norrland. Jag har en ständig hemlängtan och det jag gillar mest-mest är tatueringar, piercingar och konst. Lite så.

Later


RSS 2.0