Bra film och konstig dag

Inglourious Basterds (nu blev det rätt stavning!) var oförskämt bra. Tarantinobra. Jag tycker att hans filmer är lite speciella så sett att handlingen inte alls är så speciell och om någon annan skulle göra det på sitt sätt skulle det förmodligen vara väldigt dåligt. Men när den magiska mannen regisserar så klaffar allt. Hans vanligtvis långa dialoger, långa scener och en filmmusik som ingen kan klaga på blir som en bra knådad deg (konstig men hyfsat bra liknelse) - den har samma densitet oavsett och det finns inga klumpar i och inget mjöl som stör.

Ja, helt klart sevärd och fast den är halvt om halvt väldigt rå (andra världskriget är väl sällan ett lätt ämne?) så är den väldigt rolig på ett mer mänskligt sätt. Ja, jag gillar't!

Hursom, igår blev en speciell dag. Tidigare veckor har jag varit lite sjuk och ledig så jag har inte jobbat fem dagar i sträck på jag vet inte hur länge. Såg därför framemot en komplett vecka som gör att man är så trött så att man lämnar in vid 22:00 på fredagskvällen. Men igår då, när man jobbar med att prata i telefon och dessa inte fungerar så kan man inte jobba så mycket. Vi fick lite olika alternativ och jag gick hem med tjänstledigt från klockan 17:00 istället. Det blev en fika med min syster och häng hos Lollo innan det var dags för bion. En väl spenderad kväll måste jag säga. Det här med socialisering på vardagar runt den tiden var väldigt kul märkte jag.

Nu måste jag dock sätta mina planer i verket, som att kamma håret och laga lunch.

Ta ta!

Kommentarer

Åsikter på detta?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Plita ner:

Trackback
RSS 2.0