En bra dag - check!

Yes, världen var lite uppochner i morse. Jag kom med tåget som planerat och åkte taxi hem (och det var underbart!) och kom in i min lya. Allt var som vanligt förutom att Lollo lägenhetsvakt hade råkat lämna en vitlök invirad i hushållspapper och ett smörpaketsfolie (dunno, hon hade lagat mat) på min hatthylla. Men det var hysteriskt roligt, faktiskt. Inte ofta man hittar det och jag vet inte hur ni resonerar, men om nu en människa vaktar ens lya och fixar och donar, då är det väl klart att den ska få ta sig lite föda och eventuellt lämna suspekta rester på ens hatthylla? : ) (<- Så ingen tror att jag är ironisk).

Hursom, jag kan inte förklara hur mysigt och skönt det var att komma hem och in från kylan, klä av sig, ta på sig morgonrocken, elda rökelser och somna till Otyg spelandes i bakgrunden. Så sov jag en stund till och vaknade förvirrad och trodde ett tag att det var torsdag (det tror jag i och för sig fortfarande) innan jag duschade och begav mig till jobbet.

Men, kul sak nummer ett. Jag hann inte handla någon mat i morse vilket ledde till att jag fick ta det jag hittade. Och nu har jag ju börjat med mitt påhittade vegetariangrejs (mer om det kommer) så bacon var förbjuden frukt. Men sedär, voilá!, matvete, krossade tomater och falafel är gott! Det enda som jag har problem med nu är vad sjutton jag ska peta in i systemet ikväll. Nu har jag mer som ingenting och i brist på annat får jag väl äta lingonsylt tills jag storknar. Eller för den delen låtsas att det är coolt att vara hungrig och kasta i mig obscena mängder mat i morgon när jag väl handlat.

Kul sak nummer två.
Jag är så förbannat glad idag. Alltså någon sorts lycka som man kan peta på. En del av det kom sedan jag surrade med min syster när jag kom hem. Men hursom så ska jag spendera resten av kvällen genom att lyssna på Keops pyramid, Surfin' Bird och lite God's Away on Business medan jag inandas rökelser och packar upp.

Kommentarer

Åsikter på detta?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Plita ner:

Trackback
RSS 2.0